بهره‌گیری از ظرفیت‌های سازمان دانش‌آموزی و انجمن اولیا و مربیان در جهت رشد و شکوفایی استعدادها

سمنان (پانا) - نشست مدیر سازمان دانش‌آموزی استان سمنان با رئیس انجمن اولیا و مربیان با هدف تبادل نظر پیرامون ظرفیت‌های مشترک و موجود در هر دو مجموعه و بررسی راهکارهای عملی برای بستن تفاهم‌نامه همکاری برگزار شد.

کد مطلب: ۱۶۲۳۴۱۷
لینک کوتاه کپی شد
بهره‌گیری از ظرفیت‌های سازمان دانش‌آموزی و انجمن اولیا و مربیان در جهت رشد و شکوفایی استعدادها

در جلسه، طرفین بر اهمیت تعامل سازنده میان سازمان دانش‌آموزی و انجمن اولیا و مربیان به عنوان دو مجموعه غیردولتی در بدنه آموزش و پرورش، در راستای ارتقاء سطح برنامه‌ها و فعالیت‌ها تأکید کردند.

موضوعاتی از قبیل مشارکت اولیا در برنامه‌های سازمان دانش‌آموزی، حمایت از طرح‌ها و ابتکارات دانش‌آموزی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشترک برای اولیا و دانش‌آموزان  و وظایف، رسالت‌ها، اهداف، دستورالعمل‌ها و پتانسیل‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

مقرر شد با تدوین و امضای تفاهم‌نامه همکاری، چارچوب مشخصی برای فعالیت‌های مشترک تعریف شود تا زمینه برای همکاری‌های مؤثرتر و سازمان‌یافته‌تر فراهم گردد.

تفاهم‌نامه می‌تواند گامی مهم در جهت معرفی و تبیین ظرفیت‌ها و هم‌افزایی و ارتقاء کیفیت برنامه‌های آموزشی و پرورشی در سطح استان سمنان باشد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار