مدیر سازمان دانش‌آموزی استان سمنان خبر داد:

همکاری سازمان دانش‌آموزی و بانک سامان برای توسعه ظرفیت‌ها

سمنان (پانا) - مدیر سازمان دانش‌آموزی استان سمنان دیدار با رئیس بانک سامان را با هدف بررسی راه‌های همکاری و تعامل بیشتر بین دو مجموعه و همچنین تبیین ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در هر دو سازمان عنوان کرد.

کد مطلب: ۱۶۱۷۵۰۱
لینک کوتاه کپی شد
همکاری سازمان دانش‌آموزی و بانک سامان برای توسعه ظرفیت‌ها

محمداحسان شفیعی در نشست با رئیس بانک سامان به بحث و تبادل نظر پیرامون زمینه‌های مشترک همکاری پرداخت و به معرفی برنامه‌ها و اهداف این سازمان در راستای رشد و شکوفایی دانش‌آموزان اشاره و پتانسیل‌های موجود برای مشارکت بانک سامان در این مسیر را تشریح کرد.

رئیس بانک سامان نیز ضمن استقبال از این همکاری، آمادگی این بانک را برای حمایت از طرح‌ها و برنامه‌های سازمان دانش‌آموزی اعلام داشت‌.

در این جلسه، طرفین بر لزوم استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود برای ارائه خدمات بهتر به جامعه دانش‌آموزی و ارتقای سطح تعاملات فی‌مابین تاکید کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار