رئیس اداره فرهنگی هنری آموزش و پرورش استان سمنان:

مجلس دانش‌آموزی فرصتی ارزشمند برای تمرین مسئولیت‌پذیری است

سمنان (پانا) - رئیس اداره فرهنگی هنری آموزش و پرورش استان سمنان گفت: «مجلس دانش‌آموزی بستری است که به دانش‌آموزان امکان علم‌آموزی، مهارت مسئولیت‌پذیری و تجربه مدیریتی را می دهد.»

کد مطلب: ۱۶۰۳۹۰۸
لینک کوتاه کپی شد
 مجلس دانش‌آموزی فرصتی ارزشمند برای تمرین مسئولیت‌پذیری است

محمد صادقی در حاشیه  افتتاحیه   دوازدهمین دوره مجلس دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه دو نماینده استان سمنان، سرکار خانم تینا صیفی و آقای محمدعلی برنجی، از میان ۱۳۷ هزار دانش‌آموز انتخاب و به مجلس دانش‌آموزی کشور راه یافتند، گفت:« نطق این دو نماینده برای عضویت در هیئت رئیسه و ریاست مجلس ارائه شد و امیدواریم در این مسیر موفق باشند.»

وی با تأکید بر اهمیت جایگاه مجلس دانش‌آموزی افزود: «این مجلس فرصتی  مغتنم و ارزشمند برای دانش‌آموزان است؛ چرا که در آینده‌ای نزدیک، بسیاری از آنان در کرسی‌های مدیریتی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نقش‌آفرین خواهند شد.»

صادقی خاطرنشان کرد: «مجلس دانش‌آموزی این امکان را فراهم می‌کند که دانش‌آموزان پیش از ورود به مسئولیت‌های اجتماعی و سیاسی، خود را محک بزنند و دریابند در جایگاه‌های مدیریتی چه خدماتی می‌توانند به جامعه ارائه دهند.»

رئیس اداره فرهنگی هنری آموزش و پرورش استان سمنان در پایان گفت: «این جایگاه فرصتی است تا دانش‌آموزان در کنار علم‌اندوزی، مهارت مسئولیت‌پذیری را تمرین کنند و در آینده منشأ خیر و خدمت برای مردم و جامعه باشند.»

حجم فایل ویدیویی : ۵۷.۷۱M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۴۰ دانلود فایل
خبرنگار : زهرا شکریان، یکتا مقصودی و صبا دوست محمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار