مدیر آموزش و پرورش شهرستان مهدیشهر:

استعداد‌های دانش‌آموزان باید کشف و هدایت شوند

سمنان (پانا) - مدیر آموزش و پرورش شهرستان مهدیشهر با بیان اینکه استعداد‌های دانش‌آموزان باید کشف و هدایت شوند، گفت: دانش‌آموزان علاقه‌مند به کار تشکیلاتی و خبرگزاری پانا، نیاز است پس از استعدادیابی وارد کار حرفه‌ای شوند.

کد مطلب: ۱۵۸۶۶۵۱
لینک کوتاه کپی شد
استعداد‌های دانش‌آموزان باید کشف و هدایت شوند

جعفر حاجی‌ملک‌احمدی در نشست با اعضای سازمان دانش‌آموزی استان سمنان با اشاره به اینکه حوزه پرورشی اهمیت بسیار والا و بالا دارد، افزود: توجه به موضوعات پرورشی و رصدکردن نقاط قوت و ضعف، در ارائه مستندات ازجمله مسائل مورد تاکید هستند.

وی به فعالیت‌های تشکل‌های سازمان دانش‌آموزی اشاره کرد و گفت: مقابله با آسیب‌های اجتماعی، طرح نماد، مسابقات فرهنگی و هنری و مسابقات قرآن و عترت از فعالیت‌های اخیر این نهاد محسوب می‌شوند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان مهدیشهر با بیان اینکه در مورد اوقات‌فراغت دانش‌آموزان، کلاس‌های هنری و زبان در کانون‌های ما تشکیل می‌شود، اظهارکرد: امیدواریم فعالیت‌های انجام‌شده در راستای تقویت دانش‌آموزان، ازنظر تربیتی و پرورشی مفید باشد و پس از برنامه‌ریزی های لازم، گام مثبتی در این زمینه برداشته شود.

خبرنگار : محسن امیرجان و حسین مرادی حقیقی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار