سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان:

جشنواره ملی آش زنجان با حضور ۲۳ استان و ۴۰ غرفه برگزار می‌شود

زنجان (پانا) - سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان از حضور ۲۳ استان در نوزدهمین جشنواره ملی آش ایرانی خبر داد و گفت: در این دوره ۴۰ غرفه آش و ۱۵۵ غرفه صنایع‌دستی از ۲۹ استان کشور برپا می‌شود.

کد مطلب: ۱۷۳۲۶۳۳
لینک کوتاه کپی شد
جشنواره ملی آش زنجان با حضور ۲۳ استان و ۴۰ غرفه برگزار می‌شود

سیدمیکائیل موسوی در نشست خبری جشنواره ملی آش و نمایشگاه صنایع‌دستی زنجان اظهار کرد: امسال ۲۳ استان به همراه استان زنجان در جشنواره ملی آش حضور دارند و در مجموع ۴۰ غرفه به عرضه انواع آش اختصاص یافته است.

وی با اشاره به استقبال آشپزان زنجانی از حضور در این جشنواره افزود: با توجه به تعداد بالای متقاضیان استان زنجان، یک پیش‌رویداد در روزهای ۲۴ و ۲۵ مردادماه برگزار شد و حدود ۱۰۰ نفر در این مرحله شرکت کردند تا برگزیدگان امکان حضور در جشنواره اصلی را به دست آورند.

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان ادامه داد: در کنار غرفه‌های آش، سیاه‌چادرهایی برای عرضه نان‌ها و غذاهای محلی نیز برپا می‌شود و تلاش شده بخش سوغات نیز به شکل تخصصی برگزار شود.

موسوی با بیان اینکه همزمان با جشنواره آش، نمایشگاه ملی صنایع‌دستی نیز برگزار می‌شود، گفت: ۱۵۵ غرفه صنایع‌دستی از ۲۹ استان کشور در این نمایشگاه حضور دارند و استقبال هنرمندان سراسر کشور از این رویداد نشان‌دهنده ظرفیت و جذابیت آن است.

وی افزود: استان زنجان حدود ۱۲ هزار هنرمند صنایع‌دستی دارد که در بیش از ۵۵ رشته فعالیت می‌کنند. زنجان از پنج استان برتر کشور در تولید صنایع‌دستی و قطب صنایع‌دستی فلزی است و عنوان شهر جهانی ملیله را نیز دارد.

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان عنوان کرد و گفت: تلاش می‌کنیم از این فرصت برای معرفی زنجان و جذب گردشگران از سایر استان‌های کشور استفاده کنیم.

موسوی با اشاره به شرایط دشوار فعالیت هنرمندان صنایع‌دستی در ایام جنگ اظهار کرد: فعالیت صنایع‌دستی در این مدت متزلزل شد و تلاش داریم با برگزاری چنین رویدادهایی از هنرمندان این حوزه حمایت کنیم.

وی درباره محل برگزاری جشنواره امسال نیز گفت: قرار بود جشنواره در فصل بهار و در مجموعه گاوازنگ برگزار شود، اما به دلیل شرایط این مجموعه و نیاز آن به اصلاح و بهسازی، امکان برگزاری در آن محل فراهم نشد.

موسوی افزود: پس از بررسی گزینه‌های مختلف و برگزاری جلسه کارگروه فنی، تصمیم گرفته شد جشنواره امسال در نمایشگاه بین‌المللی کاسپین برگزار شود و تلاش می‌کنیم سال آینده این رویداد در فصل بهار و در گاوازنگ برگزار شود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات مناسب به بازدیدکنندگان گفت: در حوزه نظافت، سرویس‌های بهداشتی و سایر خدمات مورد نیاز نیز برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده و شهرداری در این زمینه همکاری خواهد داشت.

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم جشنواره امسال با استقبال مردم استان و گردشگران همراه شود و بتواند ظرفیت‌های زنجان را بیش از گذشته به کشور معرفی کند.

خبرنگار : معصومه قره‌چلو

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار