مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک استان زنجان:

معلم تراز تحول جامعه است

زنجان (پانا) - مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان گفت: معلمان، کارگزاران اصلی توسعه و تحول در جامعه هستند و اندیشه و مرز فکری هیچ جامعه‌ای فراتر از مرز معلمان آن جامعه نخواهد رفت.

کد مطلب: ۱۵۶۷۱۱۰
لینک کوتاه کپی شد
معلم تراز تحول جامعه است

علی بیات در همایش بزرگداشت مقام معلم با اشاره به سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و هفته معلم، گفت: معلم شهید مطهری یکی از بزرگ‌ترین نواندیشان دینی جهان اسلام بود که نقش برجسته‌ای در تعالی فکری جامعه اسلامی ایفا کرد.

وی با بیان اینکه بزرگداشت مقام معلم در واقع بزرگداشت علم و معرفت است، افزود: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دیگر نمی‌توان معلم را صرفاً یک کارمند اداری دانست، بلکه معلم امروز راهبری است که با تمام وجود در مسیر تربیت تمام‌ساحتی آینده‌سازان ایران اسلامی و توسعه همه‌جانبه کشور گام برمی‌دارد.

بیات خاطرنشان کرد: معلم کسی است که موفقیت دانش‌آموز را موفقیت خود و فرزندان خود می‌داند و همین ویژگی‌هاست که از معلم، شخصیتی دلسوز، تأثیرگذار و عاشق ساخته است.

رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان تأکید کرد: نهاد تعلیم و تربیت به‌گواهی تمامی دانش و تجربه بشری، محور توسعه پایدار و پیشرفت جوامع است. در این میان، مدرسه به‌عنوان سازمان تحول و کلاس درس به‌عنوان واحد تحول شناخته می‌شود.

وی در پایان گفت: معلمان، همواره در صحنه‌های مهم کشور از جمله انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و دفاع از آرمان‌های اصیل نظام حضور داشته‌اند. از نگاه استاد مطهری، ویژگی‌های مهم معلمان عطوفت، مهربانی و عشق به تربیت است.

خبرنگار : معصومه قرچه‌لو

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار