رئیس کل دادگستری گلستان:

با اعطای مرخصی پایان‌حبس به ۸۰ مددجو موافقت شد

گلستان(پانا)_ رئیس کل دادگستری گلستان در پی سرکشی های مداوم به اتفاق هئیت همراه از زندان گنبد بازدید کرد و گفت : با مرخصی پایان دوره ۸۰ مددجو موافقت و آنها نیز از زندان آزاد شدند.

کد مطلب: ۱۷۰۰۶۸۴
لینک کوتاه کپی شد
با اعطای مرخصی پایان‌حبس به ۸۰ مددجو موافقت شد

در ادامه سرکشی های قضایی ، رئیس کل دادگستری گلستان به اتفاق دادستان مرکز استان و جمعی از مسئولان قضایی از زندان گنبدکاووس بازدید کرد.

در این بازدید سه ساعته، مددجویان درخواست‌ها و مطالبات خود را مطرح کردند و رئیس کل دادگستری استان، دستورات لازم را برای پیگیری مشکلات و تسریع در روند رسیدگی به پرونده‌های آنان صادر کرد.  

حیدر آسیابی، رئیس کل دادگستری گلستان، با تأکید بر اهمیت این بازدیدها گفت: این سرکشی در راستای سیاست‌های قوه قضاییه مبنی بر نظارت مستمر بر وضعیت زندان‌ها و رسیدگی به امور زندانیان انجام شده است.

آسیابی افزود: وضعیت بهداشتی، سرمایش و گرمایش و امکانات اشتغال و حرفه‌آموزی از جمله مواردی است که در این بازدید بررسی شد.

وی گفت: در این بازدید پس از بررسی پرونده های زندانیان، با مرخصی پایان دوره ۸۰ مددجو موافقت و از زندان آزاد شدند.

خبرنگار : سیده کیانا حسینی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار