استاندار همدان:

انسجام اجتماعی و ثبات اقتصادی با حضور عملی مدیران و محتوای پویا حفظ می‌شود

همدان (پانا) - استاندار همدان، در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بر لزوم مدیریت محلی و حضور دائمی مدیران در دل جامعه تأکید کرد و هشدار داد که دشمن با هدف ایجاد تفرقه میان مردم و برهم زدن آرامش اقتصادی تلاش می‌کند. او مقابله با این توطئه را در گرو همدلی، گفتگو و ایجاد امید دانست.

کد مطلب: ۱۶۹۴۸۰۱
لینک کوتاه کپی شد
انسجام اجتماعی و ثبات اقتصادی با حضور عملی مدیران و محتوای پویا حفظ می‌شود

حمید ملانوری شمسی  در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، با اشاره به اهمیت نقش‌آفرینی مردمی و مدیریت محله‌محور اظهار کرد: در استان قرارگاهی تحت عنوان قرارگاه مدیریت محله‌محور فعال است که مجموعه‌هایی همچون بسیج، آموزش و پرورش، مساجد و دستگاه‌های مختلف در آن حضور دارند و می‌توان موضوع مشارکت مردمی و ساماندهی ظرفیت‌های اجتماعی را در این بستر به‌صورت تخصصی بررسی و پیگیری کرد.

وی با اشاره به برگزاری تجمعات و مراسم مردمی در هفته‌های اخیر افزود: یکی از موضوعات مهم این است که پس از گذشت مدتی، نیازمند تولید محتواهای تازه، جذاب و اثرگذار برای مردم هستیم؛ چراکه تکراری شدن برنامه‌ها می‌تواند از اثرگذاری آن‌ها بکاهد.

استاندار همدان تأکید کرد: شورای فرهنگ عمومی استان و شهرستان‌ها باید با بهره‌گیری از ظرفیت کارشناسان، هنرمندان، فعالان فرهنگی و صاحبان ایده، زمینه تولید محتواهای خلاقانه، نوآورانه و امیدآفرین را فراهم کنند تا خوراک فرهنگی مناسب برای ارائه در اجتماعات مردمی تولید شود.

ملانوری شمسی با اشاره به راهبردهای رسانه‌ای دشمن گفت: دشمن در هفته‌های اخیر بر دو محور تمرکز جدی دارد؛ نخست تلاش برای ایجاد اختلاف و شکاف میان مردم پس از مشاهده قدرت و انسجام ملی در تجمعات مردمی و دوم، ایجاد التهاب در بازار و فضای اقتصادی با هدف نگران کردن مردم و برهم‌زدن آرامش اجتماعی.

وی افزود: باید با هوشیاری، انسجام اجتماعی را حفظ کرده و اجازه ندهیم دشمن از مسائل اقتصادی برای ایجاد فشار روانی و نارضایتی عمومی سوءاستفاده کند.

استاندار همدان در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری میزهای خدمت میدانی اشاره کرد و گفت: در هفته‌های گذشته میز خدمت حوزه اقتصادی در میدان امام خمینی(ره) همدان برگزار شد و امروز نیز از ساعت ۱۶ میز خدمت تخصصی حوزه عمرانی با حضور ۱۵ دستگاه اجرایی در میدان امام برگزار می‌شود و در هفته‌های آینده نیز دستگاه‌های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی در این طرح حضور خواهند داشت.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای حضور مدیران در تجمعات مردمی شبانه در سراسر استان خبر داد و اظهار کرد: مقرر شده است هر شب تعدادی از مدیران در میان مردم حضور یافته و ضمن گفت‌وگو و ارتباط مستقیم، مسائل و مطالبات مردمی را پیگیری کنند.

ملانوری شمسی با قدردانی از اجرای برنامه‌هایی نظیر پویش پرچم ایران زمین نمی‌ماند آن را اقدامی ارزشمند در راستای تقویت روحیه ملی و همبستگی اجتماعی دانست و افزود: این‌گونه اقدامات فرهنگی باید در سطح کشور توسعه یابد.

وی در پایان با تأکید بر آمادگی مدیریت استان برای اصلاح فرآیندها و رویه‌های اجرایی تصریح کرد: هر مجموعه، گروه فرهنگی، نهاد مردمی یا فعال اجتماعی اگر احساس می‌کند بخشی از رویه‌های مدیریتی نیازمند اصلاح و به‌روزرسانی است، پیشنهادات خود را ارائه دهد تا در مسیر کارشناسی بررسی و در صورت امکان اصلاح شود؛ چراکه هدف اصلی، ارتقای کارآمدی و تأمین منافع مردم است.

خبرنگار : صبا زهره‌وند

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار