کارگردان نمایش «لافکادیو»:

تئاتر کودکان و نوجوانان نیاز امروز جامعه است و باید وارد آموزش رسمی شود

همدان(پانا) - کارگردان نمایش «لافکادیو» که با گروهی ۳۵ نفره در سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان حضور دارد، تأکید کرد: تئاتر می‌تواند نقشی تعیین‌کننده در رشد خلاقیت و هویت کودکان و نوجوانان داشته باشد و باید در نظام آموزشی کشور جایگاه جدی‌تری پیدا کند.

کد مطلب: ۱۶۴۳۹۰۴
لینک کوتاه کپی شد
تئاتر کودکان و نوجوانان نیاز امروز جامعه است و باید وارد آموزش رسمی شود

به گزارش خبرنگار پانا، علی شکاری، کارگردان نمایش «لافکادیو» با اشاره به روند شکل‌گیری این اثر گفت: «ما گروهی هستیم که بیشتر برای کودکان و نوجوانان کار می‌کنیم و معمولاً اهل رقابت و جشنواره نبودیم. شرکت در جشنواره امسال هم به درخواست و اصرار خود بچه‌های گروه انجام شد.»

وی با بیان اینکه تمرین‌های نمایش نزدیک به یک سال به طول انجامیده، افزود: «حدود ۳۵ نفر در این گروه فعالیت دارند و گاهی تمرین‌هایمان تا ۱۲ ساعت در روز ادامه پیدا می‌کرد. کار از نظر صحنه، لباس و موسیقی بسیار پرهزینه و سخت بود اما همه با عشق و پشتکار تلاش کردند تا به نتیجه مطلوب برسیم.»

شکاری درباره اهمیت توجه جامعه به هنر نمایش تصریح کرد: «ما به عنوان هنرمند وظیفه داریم خوراک فرهنگی و هنری را برای مخاطب فراهم کنیم؛ اما جامعه هم باید طالب فرهنگ و هنر باشد. اگر مردم، خانواده‌ها و نهادهای آموزشی اهمیت بیشتری به هنر بدهند، شرایط فرهنگی کشور هم رشد خواهد کرد.»

این کارگردان با تأکید بر نقش تأثیرگذار تئاتر در تربیت نسل آینده ادامه داد:   «تئاتر کودک و نوجوان در رشد خلاقیت، هوش هیجانی و هویت آن‌ها نقشی اساسی دارد. امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه به این حوزه هستیم. کودک و نوجوان ما باید فرصت داشته باشد تا از طریق تئاتر فکر کند، سؤال بپرسد و خود را بشناسد.»

شکاری در پایان گفت: «در بسیاری از کشورهای توسعه‌ یافته، تئاتر بخشی از نظام آموزشی است و ما نیز باید آن را به طور جدی در سرفصل‌های آموزش و پرورش بگنجانیم. تئاتر نه فقط سرگرمی، بلکه ابزار شناخت، پرورش تفکر و رشد انسانیت است.»

خبرنگار : فاطمه عباسی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار