نماینده مردم مشهد و کلات در محلس شورای اسلامی تاکید کرد:

ضرورت حمایت معیشتی از خبرنگاران

مشهد (پانا) - نماینده مجلس شورای اسلامی با تأکید بر رسالت دوگانه خبرنگاران در ایجاد امید و مطالبه‌گری از طرح‌های قانونی و رفاهی برای حمایت ویژه از اصحاب رسانه به‌ویژه خبرنگاران افتخاری خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۰۹۱۷۷
لینک کوتاه کپی شد
 ضرورت حمایت معیشتی از خبرنگاران

احسان عظیمی راد در گفت و گو با خبرگزاری پانا با اشاره به رسالت مهم رسانه‌ها در انتقال پیشرفت‌ها، ایجاد امید و مطالبه‌گری گفت: «پیشبرد توسعه کشور و رفع مشکلات نیازمند هم‌افزایی خبرنگاران و مسئولان است. خبرنگاران باید هم بازتاب‌دهنده دستاوردها باشند و هم به‌صورت مؤثر مشکلات را به گوش مسئولان برسانند.»

او با بیان اینکه رسانه‌ها سد مهمی در برابر تحریف واقعیت‌های ایران توسط دشمنان هستند افزود: «خبرنگاران خط مقدم جبهه آگاهی‌ بخش جامعه‌اند و شهدای رسانه‌ای نیز گواه ایستادگی این قشر در برابر امپراتوری رسانه‌ای غرب هستند.»

عظیمی‌راد افزود: «برای حمایت از خبرنگاران، به‌ویژه خبرنگاران افتخاری دو طرح در دستور کار جدی قرار دارد ؛ نخست قرار گرفتن حرفه خبرنگاری در فهرست مشاغل سخت و زیان‌آور که می‌تواند مزایای شغلی ویژه‌ای ایجاد کند و دوم پیگیری موضوعات رفاهی از جمله مسکن ، بیمه و صدور کارت رسمی خبرنگاری برای آنها است.»

وی از برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست مشترک نمایندگان رسانه های مختلف با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ماه های آینده خبر داد و تأکید کرد: «تلاش می‌کنیم بخشی از دغدغه‌های اصحاب رسانه در لایحه بودجه سال آینده گنجانده بشود.»

خبرنگار : مبینا زمانیان ، حدیثه نظری نژاد ، کیمیا نوروز زاده

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار