مسئول کمیته خدمات شهری ستاد دهه آخر صفر خبر داد:

افزایش تعداد نیرو‌های پاکبان شهر مشهد در دهه آخر صفر

مشهد (پانا) - مسئول کمیته خدمات شهری ستاد دهه آخر صفر گفت: از نقاط قوت برنامه‌ریزی ما برای امسال افزایش تعداد نیرو های پاکبان در مناطق هدف شهر مشهد است.

کد مطلب: ۱۵۹۹۲۴۷
لینک کوتاه کپی شد
افزایش تعداد نیرو‌های پاکبان شهر مشهد در دهه آخر صفر

احسان نجاری مقدم در گفت‌وگو با پانا گفت:«در حوزه خدمات شهری ۴ کار گروه داریم که شامل کار گروه خدمات شهری، کارگروه فضای سبز، کارگروه ایمنی و بحران و کارگروه اعضا است.»

وی افزود:« در کارگروه خدمات شهری خدمات گسترده‌ای را برنامه‌ریزی کرده‌ایم . از چند ماه گذشته با سازمان‌های مربوطه جلسات متعددی داشتیم و برنامه‌ریزی‌های خاص مخصوص دهه آخر صفر را انجام دادیم .»

وی افزود:ـ «در این ایام خاص ۱۸۰۰ نفر از پاکبان‌های ما در آماده باش کامل هستند و همچنین تمام ماشین آلات ما هم به حالت آماده باش درآمده‌اند.»

نجاری مقدم گفت: «در مناطق هدف که شامل مناطق ۷ و ۸ و ثامن است، بالغ بر ۱۷۰۳ پاکبان برنامه‌ریزی شده است که در ۳ شیفت خدمت ارائه بدهند.»

وی بیان کرد:« تعداد ماشین آلات ماهم نسبت به سال گذشته که حدود ۷۰ ماشین بوده به بیش از ۹۴ ماشین افزایش پیدا کرده است.»

وی افزود:« در ایام عادی در شهر مشهد روزانه بالغ بر ۱۸۰۰ تن زباله جمع آوری می‌شود که در این ایام تناژ زباله ما بر طبق آماری که از سال قبل داشتیم حدود ۲ هزار  و ۵۵۰ تا ۲ هزار و ۶۰۰ تن بوده ، یعنی چیزی حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد زباله ی سطح شهر اضافه می‌شود که ما باید برنامه ریزی ویژه داشته باشیم تا با چالش مواجه نشویم.»

وی گفت:« از جمله برنامه ریزی‌های ما در مناطق هدف تعبیه محل‌های دپوی موقت است که بتوانیم زباله‌ها را به صورت موقت هم در ماشین آلات و هم در روی زمین دپو کنیم و سپس شبانه به خاطر محدودیت های ترافیکی خارج کرده و به ایستگاه‌های میانی که شامل ۳ نقطه در منطقه ثامن ، ۲ نقطه در خیابان نواب رضوان ، ۱ نقطه در شارع امیرالمؤمنین و در خیابان امام رضا هم ۳ نقطه پیش بینی شده و یک نقطه در جاهد شهر و یک نقطه هم در بولوار نماز است ، منتقل کنیم .»

مسئول کمیته خدمات شهری گفت:« امسال برای اولین بار سیمی تریلر هایپر دار و کمپکت دار استفاده شده که اینها نقش یک ایستگاه میانی یا دپو موقت را ایفا می‌کند.»

وی ادامه داد:« در بحث کار های فرهنگی هم ۹۴ آدمک  پاکبان را در کنار موکب ها تعبیه کردیم و برای هر موکب هم یک بنر طراحی شده که بتوانیم بحث فرهنگ سازی رعایت نظافت شهری را هم داشته باشیم.»

او ادامه داد: «از جمله اقدامات دیگر ما بحث آذین بندی ها است که ۴۸۰ سان لاین به اضافه ۱۰۰ هزار متر از آذین بندی های ما به رنگ قرمز که متناسب با ایام سوگواری می باشد در آمده است .»

وی گفت:« تمامی ماشین آلات ما در سازمان مپ از ماه ها گذشته اورال شده و آمادگی ارائه خدمت دارند، تعداد آنها بالغ بر ۶۰ ماشین که شامل ماشین های جارو و ماشین‌های شست و شو هستند که به صورت ۲۴ ساعته معابر منتهی به حرم مطهر را شست‌وشو می‌دهند.»

نجاری مقدم در پایان گفت:« علاوه بر بحث نظافت شهری ما پاکسازی مبادی وردی مشهد را هم داریم که شامل جاده قدیم نیشابور، جاده جدید نیشابور، جاده بهشت رضا، جاده قدیم قوچان ، جاده جدید قوچان و محور سرخس و همچنین محور کلات است.»

خبرنگار : نیایش حاجیان _ ایران مالدار _ فاطمه محمودی مقدم

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار