افزایش سوادآموزی، کلید کاهش آسیب‌های اجتماعی در خراسان جنوبی است

بیرجند ( پانا ) - مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی در جلسه گرامیداشت روز جهانی سوادآموزی با تأکید بر اهمیت آموزش و سواد، سوادآموزی را راهکاری مؤثر برای کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و از انعقاد چهار تفاهم‌نامه همکاری مشترک با نهادهای مختلف استان خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۰۵۵۳۷
لینک کوتاه کپی شد
افزایش سوادآموزی، کلید کاهش آسیب‌های اجتماعی در خراسان جنوبی است

مهدی مرتضوی در این جلسه با گرامیداشت سالروز قیام ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ و روز جهانی سوادآموزی، به موفقیت‌های نهضت سوادآموزی پس از انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۵۷، نرخ باسوادی تنها ۴۷ درصد بود، اما امروز این آمار در کشور به بیش از ۹۵ درصد و در خراسان جنوبی به بیش از ۹۸.۵ درصد رسیده است.

وی با استناد به آیاتی از قرآن کریم و احادیث نبوی، علم و سواد را عامل قدرت و سعادت دانست و افزود: اتکا به دانش بومی و توانمندی دانشمندان ایرانی، کشور را در حوزه‌های نظامی، هسته‌ای و اقتصادی توانمند کرده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان، اقدامات اداره کل زندان‌ها در حوزه سوادآموزی و حرفه‌آموزی را ستود و تصریح کرد: توجه به آموزش و پرورش می‌تواند ورودی‌های زندان را کاهش دهد؛ بسیاری از زندانیان با کسب مدارک تحصیلی در مراکز آموزشی، مسیر زندگی‌شان تغییر یافته و زمینه آزادی‌شان فراهم شده است.

مرتضوی همچنین به تعریف نوین سواد اشاره کرد و گفت: آخرین تعریف سواد، توانایی ایجاد تغییر در خود و دیگران است؛ هر فردی که ابتدا خود را اصلاح کند، قادر به اصلاح جامعه خواهد بود.

در پایان جلسه، چهار تفاهم‌نامه همکاری مشترک با آموزش و پرورش استثنایی، اداره کل زندان‌ها، اداره امور تربیتی و سازمان دانش‌آموزی استان به امضا رسید تا با شناسایی و جذب افراد بی‌سواد و کم‌سواد، آموزش و توانمندسازی گروه‌های هدف و کاهش آسیب‌های اجتماعی ادامه یابد.

 

خبرنگار : ستاره شهابادی عکاس : مبینا سادات حسینی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار