کارشناس مشاوره آموزش‌وپرورش منطقه ۱۵:

مرکز مشاوره منطقه ۱۵ باید به ظرفیت فکری و تخصصی منطقه تبدیل شود

تهران (پانا) - کارشناس مشاوره آموزش‌وپرورش منطقه ۱۵ از برگزاری نخستین نشست تخصصی درمانگران مرکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی دانش‌آموزی منطقه در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: این نشست با هدف تقویت فعالیت‌های تخصصی، شناسایی مسائل و چالش‌های حوزه مشاوره و استفاده از ظرفیت فکری و تخصصی مشاوران برگزار شد.

کد مطلب: ۱۷۴۷۰۹۰
لینک کوتاه کپی شد
مرکز مشاوره منطقه ۱۵ باید به ظرفیت فکری و تخصصی منطقه تبدیل شود

حسین عابدی، کارشناس مشاوره آموزش‌وپرورش منطقه ۱۵، در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: «نخستین نشست تخصصی درمانگران مرکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی دانش‌آموزی منطقه ۱۵ در سال تحصیلی جدید برگزار شد و در این نشست، روند فعالیت‌های تخصصی مرکز و نحوه ارائه خدمات روان‌شناختی به دانش‌آموزان و خانواده‌ها مورد بررسی قرار گرفت.»

وی افزود: «مرکز مشاوره منطقه ۱۵ تنها محلی برای ارائه خدمات تخصصی و پذیرش ارجاعات مدارس نیست، بلکه باید بتواند با بهره‌گیری از ظرفیت علمی و حرفه‌ای مشاوران و درمانگران، در شناسایی مسائل، تحلیل چالش‌های موجود و ارائه راهکارهای تخصصی به منطقه نقش فعال و اثرگذاری داشته باشد.»

عابدی با اشاره به معرفی مشاوران مرکز به‌عنوان «حلقه اندیشه‌ورز مشاوران منطقه» گفت: «هدف از تشکیل این حلقه، ایجاد بستری برای گفت‌وگوی تخصصی، تبادل تجربه، بررسی مسائل و چالش‌های مدارس و ارائه ایده‌ها و راهکارهای نوآورانه در حوزه مشاوره است.»

کارشناس مشاوره آموزش‌وپرورش منطقه ۱۵ ادامه داد: «در سال تحصیلی جدید، موضوعاتی همچون پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مداخلات تخصصی، حمایت از دانش‌آموزان در معرض آسیب، توجه به مسائل خانواده و ارتقای سلامت روان دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم حوزه مشاوره خواهد بود.»

وی با تأکید بر ضرورت توانمندسازی مشاوران اظهار کرد: «در این نشست، بخشی از گفت‌وگوها به بررسی نیازهای حرفه‌ای مشاوران و تبادل نظر درباره طراحی و برگزاری دوره‌های تخصصی و کاربردی اختصاص یافت تا برنامه‌های توانمندسازی متناسب با نیازهای واقعی و مسائل حرفه‌ای مشاوران منطقه تدوین و اجرا شود.»

حسین عابدی خاطرنشان کرد: «استفاده از ظرفیت تخصصی مشاوران و درمانگران و ایجاد زمینه برای مشارکت آنان در فرآیند شناسایی و حل مسائل، می‌تواند به ارتقای کیفیت خدمات مشاوره‌ای و روان‌شناختی و حمایت مؤثرتر از دانش‌آموزان و خانواده‌ها کمک کند.»

وی در پایان گفت: «تلاش ما این است که با تقویت ارتباط میان مدارس، مشاوران و مرکز مشاوره و با استفاده از ظرفیت «حلقه اندیشه‌ورز مشاوران منطقه»، گام‌های مؤثری در مسیر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، ارتقای سلامت روان و ارائه خدمات تخصصی و هدفمند به جامعه دانش‌آموزی برداشته شود.»

خبرنگار : فاطمه دوستی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار