مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان:

تعطیلی ادارات، بانک‌ها و دستگاه‌های دولتی در اول شهریور به‌دلیل ناترازی انرژی است

اصفهان (پانا) - مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اعلام کرد: به‌دلیل افزایش دما و بروز ناترازی انرژی، کارگروه مدیریت بحران و مدیریت انرژی مصوب کرد که روز شنبه اول شهریورماه، تمامی ادارات، دستگاه‌های دولتی، بانک‌ها و بیمه‌ها تعطیل باشند و فعالیت نکنند.

کد مطلب: ۱۵۹۸۶۵۲
لینک کوتاه کپی شد

منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در گفت‌وگو با پانا اعلام کرد: «به‌دلیل افزایش دما و بروز ناترازی انرژی، کارگروه مدیریت بحران و مدیریت انرژی مصوب کرد که روز شنبه اول شهریورماه تمامی ادارات، دستگاه‌های دولتی، بانک‌ها و بیمه‌ها تعطیل باشند و فعالیت نکنند.»

وی افزود: «تنها دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان طبق روال مشغول به کار خواهند بود.»

شیشه‌فروش با اشاره به لزوم صرفه‌جویی در مصرف برق، تأکید کرد:« ادارات موظف هستند در زمان تعطیلی، سیستم‌های سرمایشی خود را خاموش کنند و در بخش‌های صنعتی و خصوصی نیز استفاده از ژنراتور‌های برق اضطراری در دستور کار قرار گرفته است. همچنین وزارت نیرو و دیسپاچینگ ملی برق باید متناسب با شرایط استان همکاری کنند و از قطع برق بدون برنامه خودداری شود، چراکه این موضوع خسارت‌های زیادی به همراه دارد.»

وی خاطرنشان کرد: «به شرکت‌های توزیع برق نیز ابلاغ شده که هرگونه محدودیت احتمالی باید پیش از اجرا به مشترکان اطلاع‌رسانی شود.»

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به فرارسیدن فصل بازگشایی مدارس گفت: «با توجه به آغاز سال تحصیلی از اول مهر، کارگروهی ویژه برای مدیریت مصرف و اجرای طرح‌های ایمنی در مدارس تشکیل شده است. بر این اساس شرکت‌های برق، گاز و آب موظف شدند وضعیت مصرف و نواقص مدارس را بررسی و به آموزش‌وپرورش و نوسازی مدارس جهت رفع مشکلات ایمنی اعلام کنند.»

وی افزود: «توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر نیز در دستور کار قرار گرفته و مقرر شده بیش از دو هزار و ۵۰۰ مدرسه در استان به سیستم برق خورشیدی مجهز شوند.»

حجم فایل ویدیویی : ۸۹.۹۶M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۳:۰۰ دانلود فایل
خبرنگار : محدثه سادات طباطبایی، هستی جعفری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار