حضور مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان در شهرستان برخوار

اصفهان (پانا) ـ مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان، با سفر به شهرستان برخوار و همراهی فرماندار، مدیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان شهرستان، از پروژه‌های نیمه‌تمام و در حال اجرای آموزشی و پرورشی بازدید کرد.

کد مطلب: ۱۵۷۶۵۸۳
لینک کوتاه کپی شد
حضور مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان در شهرستان برخوار

ناصر فتحی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان، با سفر به شهرستان برخوار و همراهی فرماندار، مدیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان شهرستان، از پروژه‌های نیمه‌تمام و در حال اجرای آموزشی و پرورشی بازدید کرد.

در این بازدیدها تصمیماتی در راستای ارتقای زیرساخت‌های آموزشی شهرستان اتخاذ شد:  

-برخی پروژه‌های نیمه‌تمام به دلیل ضرورت، مشمول ردیف اعتباری ملی شده و عملیات عمرانی آن‌ها ادامه خواهد یافت.  

 اجرای عمرانی برخی پروژه‌ها با سرعت آغاز شده و ساخت مدارس جدید در دستور کار قرار گرفته است.  

 تأمین خیر مدرسه‌ساز برای پروژه‌های موردنیاز تصویب شد و فرآیند انعقاد تفاهم‌نامه و شروع عملیات اجرایی آن‌ها آغاز خواهد شد.  

- مقرر شد که تعدادی از این مدارس تا مهرماه ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسند و دانش‌آموزان از امکانات جدید بهره‌مند شوند.  

در ادامه این بازدیدها، مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان، به همراه ناظر مربوطه، از مدارس دارای فرسودگی و دچار فرونشست بازدید به عمل آورد. برای این مدارس تصمیمات زیر اتخاذ شد:  

- برخی مدارس در لیست تخریب قرار گرفته و نوسازی خواهند شد.  

- مقاوم‌سازی تعدادی از مدارس در دستور کار قرار گرفت و مصوب شد که اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.  

- استانداردسازی سیستم گرمایشی برخی مدارس تا پایان سال جاری انجام خواهد شد.  

- تجهیز مدارس به امکانات آموزشی نظیر دستگاه کپی، میز و نیمکت نیز توسط مدیرکل تأمین خواهد شد.

خبرنگار : مجید عسگری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار