بیانیه سازمان دانش آموزی استان خوزستان به مناسبت مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی
اهواز(پانا)- سازمان دانش آموزی استان خوزستان، ضمن ابراز عمیقترین تسلیت و همدردی خود به محضر مبارک حضرت ولی عصر (عجاللهتعالیفرجهالشریف)، رهبری معظم انقلاب، مراجع عظام تقلید، امت شهیدپرور ایران و به ویژه خانواده محترم و معزز رهبر شهید انقلاب، خود را در این ایام سوگواری در کنار تمامی آحاد ملت شریف ایران میداند.
بسم الله الرحمن الرحیم
«إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»
بار دیگر ملت غیور و همیشه در صحنه ایران اسلامی در غمی عظیم و جانگداز سوگوار شدند. شهادت مظلومانه و جانسوز رهبر فرزانه و مجاهد کبیر انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله العظمی سید علی خامنهای (قدساللهنفسهالزکیه)، ضایعهای بس سنگین و غیرقابل جبران برای تمامی آزادگان جهان و دلدادگان به انقلاب اسلامی است.
ایشان که عمر پربرکت خود را در راه اعتلای اسلام ناب محمدی و عزت و سربلندی ایران اسلامی سپری کردند، با شهادتی افتخارآمیز به کاروان نورانی شهیدان راه حق پیوستند.
سازمان دانش آموزی استان خوزستان، ضمن ابراز عمیقترین تسلیت و همدردی خود به محضر مبارک حضرت ولی عصر (عجاللهتعالیفرجهالشریف)، رهبری معظم انقلاب، مراجع عظام تقلید، امت شهیدپرور ایران و به ویژه خانواده محترم و معزز رهبر شهید انقلاب، خود را در این ایام سوگواری در کنار تمامی آحاد ملت شریف ایران میداند.
این سازمان ضمن بزرگداشت یاد و خاطره آن رهبر فقید، بر ادامه راه پرافتخار ایشان و تبعیت از رهنمودهایشان تأکید مینماییم. بیگمان، شهادت ایشان نه تنها خللی در اراده پولادین ملت ایران ایجاد نخواهد کرد، بلکه موجب همبستگی و انسجام بیشتر در راه آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی خواهد شد.
مراسم وداع، تشییع و تدفین آن یگانه دوران، از روز شنبه سیزدهم تا پنجشنبه هجدهم تیرماه ۱۴۰۵ در شهرهای تهران، قم، مشهد و همچنین نجف و کربلا برگزار خواهد شد. سازمان دانش آموزی استان خوزستان از تمامی معلمان، مربیان، مدیران ، دانشآموزان و خانوادههای آنان دعوت مینماید تا با حضوری پرشور و گسترده در این مراسم باشکوه، بار دیگر همبستگی و وفاداری خود را به آرمانهای والای انقلاب اسلامی و رهبری شهید به نمایش گذارند.
از خداوند متعال برای آن رهبر عزیز و شهید، علو درجات و همنشینی با اولیاءالله و برای ملت شریف ایران صبر و اجر و برای ادامهدهندگان راه ایشان توفیق روزافزون مسئلت داریم.
«و ما توفیقی إلا بالله»
سازمان دانش آموزی استان خوزستان
تیر ۱۴۰۵
ارسال دیدگاه