کرخه در حوزه فعالیت‌های قرآن ،عترت و نماز یکی از ۱۰ منطقه برتر استان است

کرخه(پانا)_ مدیر آموزش و پرورش کرخه با اشاره به موفقیت‌های دانش‌آموزان و فعالیت‌های قرآنی مدارس گفت: شهرستان کرخه در ارزیابی‌های اخیر یکی از۱۰ منطقه برتر استان در حوزه قرآن و عترت معرفی شده است.

کد مطلب: ۱۶۴۴۲۶۳
لینک کوتاه کپی شد
کرخه در حوزه فعالیت‌های قرآن ،عترت و نماز یکی از ۱۰ منطقه برتر استان است

در مرحله شهرستانی مسابقات قرآن، عترت و نماز، دانش‌آموزان دبیرستان ساعی با درخشش قابل توجه خود توانستند از میان ۲۱ شرکت‌کننده این مدرسه، ۱۹ رتبه برتر را کسب کنند و به یکی از موفق‌ترین گروه‌های شرکت‌کننده تبدیل شوند.

این مسابقات در آموزشگاه علامه مجلسی شهر الوان با حضور دانش‌آموزان دختر و پسر از مقاطع متوسطه اول و دوم برگزار شد. فضای رقابت‌ها با استقبال گسترده دانش‌آموزان و همراهی مربیان، محیطی پرنشاط و معنوی ایجاد کرد.

مرحله شهرستانی این رویداد با حضور نعیم عبدالخانی، مدیر آموزش و پرورش کرخه، قاسم منصوری، معاون پرورشی، جمعی از کارشناسان، مدیران دارالقرآن‌ها و داوران استانی و منطقه‌ای آغاز شد و در دو نوبت صبح و عصر ادامه یافت.

نعیم عبدالخانی در حاشیه این رقابت‌ها اظهار کرد: «کرخه در ارزیابی‌های اخیر، جزء ۱۰ منطقه برتر استان در حوزه فعالیت‌های قرآن و عترت معرفی شده است و این موضوع حاصل تلاش مدارس و دارالقرآن‌هاست.» وی افزود: «نمونه‌هایی مانند خواهران خزعلی از همین بستر مسابقات رشد کرده‌اند و این برنامه‌ها زمینه‌ساز کشف استعدادهای جدید دانش‌آموزان است.»

طبق اعلام دبیرخانه مسابقات، دانش‌آموزان دبیرستان ساعی در رشته‌هایی شامل حفظ و قرائت قرآن، ترتیل، تحقیق، تفسیر، احکام، انشای نماز، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و گفتمان مهدوی موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند. در ادامه، ۱۶ نفر از برگزیدگان این مدرسه برای حضور در دوره‌های آموزشی مرحله بالاتر دعوت شدند.

این موفقیت گسترده نشان‌دهنده فعالیت‌های هدفمند پرورشی در دبیرستان ساعی و تلاش مربیان این مجموعه در ارتقای مهارت‌های دینی و قرآنی دانش‌آموزان است.

 

خبرنگار : مریم ره انجام

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار