در ادامه «جمعه‌های خشم» و هم‌زمان با سراسر کشور انجام شد

فرهنگیان و دانش‌آموزان خوزستان با حضور در راهپیمایی «بشارت نصر» همبستگی خود با ملت فلسطین را اعلام کردند

اهواز (پانا) – فرهنگیان، دانش‌آموزان و اقشار مختلف مردم خوزستان امروز (جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴) هم‌زمان با سراسر کشور و در ادامه پویش جهانی «جمعه‌های خشم»، با حضور پرشور در راهپیمایی «بشارت نصر» حمایت قاطع خود را از مردم مظلوم فلسطین و جبهه مقاومت اسلامی اعلام کردند.

کد مطلب: ۱۶۱۹۸۱۵
لینک کوتاه کپی شد
فرهنگیان و دانش‌آموزان خوزستان با حضور در راهپیمایی «بشارت نصر» همبستگی خود با ملت فلسطین را اعلام کردند

 

مردم انقلابی خوزستان پس از اقامه نماز عبادی– سیاسی جمعه، با در دست داشتن پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران، حزب‌الله و جبهه مقاومت، در مسیرهای منتهی به میادین اصلی شهرها راهپیمایی کردند و با سردادن شعارهای «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا»، «غزه تنها نیست» و «فلسطین پیروز است» خشم و انزجار خود را از جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی ابراز داشتند.

در شهرهای اهواز، آبادان، دزفول، شوشتر، خرمشهر، شادگان، اندیمشک، ایذه، مسجدسلیمان، رامهرمز، باغملک، هویزه، آغاجاری، لالی، گتوند، دهدز و سایر نقاط خوزستان، حضور اقشار مختلف مردم به‌ویژه فرهنگیان، دانش‌آموزان، طلاب، دانشگاهیان و خانواده‌های شهدا جلوه‌ای از همبستگی دینی و ملی را رقم زد.

فرهنگیان و دانش‌آموزان خوزستانی با شور و شعور انقلابی در این مراسم شرکت کردند تا نشان دهند نسل آینده انقلاب نیز پای آرمان‌های آزادی، عدالت و مقاومت ایستاده است. خانواده‌ها نیز با همراهی فرزندان خود، درس آزادگی و ایستادگی را در کوچه‌ها و خیابان‌های شهر به نمایش گذاشتند.

شرکت‌کنندگان با حمل پلاکاردهایی با مضامین «غزه تنها نیست»، «مرگ بر صهیونیسم»، «فلسطین پیروز است» و «قدس در انتظار آزادی» ضمن محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی، از نهادهای بین‌المللی و مجامع جهانی خواستند تا در برابر این جنایات سکوت نکنند و برای توقف فوری تجاوزات رژیم اشغالگر قدس اقدام کنند.

در پایان راهپیمایی، قطعنامه‌ای از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان  قرائت شد که در آن ضمن محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی و تجلیل از استقامت ملت فلسطین، بر تداوم پشتیبانی ملت ایران از جبهه مقاومت و استمرار روشنگری فرهنگی برای دفاع از مظلومان جهان تأکید شد.

راهپیمایی سراسری «بشارت نصر» در خوزستان بار دیگر نشان داد که مردم مؤمن، انقلابی و ولایت‌مدار این استان، همچون همیشه در صف نخست دفاع از مظلومان و حمایت از آرمان قدس شریف ایستاده‌اند و جامعه تعلیم‌ و تربیت خوزستان نیز با حضور پررنگ فرهنگیان و دانش‌آموزان، پیشتاز این حرکت آگاهانه و خداجویانه است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار