بیانیه فرهنگیان خوزستان در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک جمهوریاسلامیایران
اهواز (پانا) _ فرهنگیان خوزستان در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران و شهادت جمعی از فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته ای کشور بیانیه صادر کردند.

فرهنگیان خوزستانی در بیانیه ای ضمن محکومیت اقدام رژیم منحوس صهیونیستی در به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته ای کشور به خیل عظیم ملت فهیم ایران در مطالبه انتقام ملی از غده سرطانی منطقه پیوستند.
در این بیانیه آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا وَأَنتُمُ الأَعلَونَ إِن کُنتُم مُؤمِنین»
(سوره آلعمران – آیه ۱۳۹)
ما فرهنگیان_خوزستانی دوشادوش سایر اقشار استان این اقدام رژیم تبهکار و کودک کش صهیونیستی در تجاوز آشکار به خاک مقدس ایران عزیز اسلامی و به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته ای و نیز هموطنان غیرنظامی را به شدت محکوم نموده و حمایت کامل خود را از انتقام_ملی از رژیم پوشالی و جعلی صهیونیستی اعلام می داریم.
بی شک این رژیم کودک کش از هیچ جنایتی در منطقه فروگذاری نخواهد کرد و می بایست این سگ قلاده شکسته و هار آمریکا را با ضربات سهمگین و کاری از پای درآورد تا برای همه ستمگران عالم درسی عبرت آموز باشد که تجاوز به امت_غدیری بی پاسخ نخواهد ماند.
بیتردید، اینگونه اقدامات کور و دشمنانه نهتنها خدشهای به اقتدار ملت ایران وارد نخواهد کرد، بلکه عزم فرزندان این مرز و بوم را برای ایستادگی، آگاهیبخشی و تربیت نسلی مقاوم، عدالتخواه و مؤمن به ارزشهای انقلاب_اسلامی راسختر خواهد نمود.
ما فرهنگیان_خوزستانی، ضمن ابراز همدردی با خانوادههای آسیبدیده از این حمله و بزرگداشت یاد شهدای این حادثه، اعلام میداریم که در دفاع از عزت، امنیت و استقلال ایران اسلامی، همدل و همصدا با سایر آحاد ملت ایستادهایم و اجازه نخواهیم داد دشمنان، کوچکترین خللی در اراده آهنین ملت ما ایجاد کنند.
در پایان اعلام می داریم که ما فرهنگیان_خوزستانی که همواره در سنگر تعلیم و تربیت در خط مقدم دفاع از هویت_ملی، دینی و انقلابی ایستادهایم حمایت قاطع و کامل از نیروهای مسلح کشور عزیزمان در تحقق انتقام از این رژیم جعلی صهیونیستی اعلام می داریم. بی شک تبعیت از ولایت و پیروی از فرامین مقام معظم رهبری می تواند نقش مهمی در تحقق این وعده ایفا کند که همانا وعده الهی مبنی بر انتقام از ستمگران و مستکبران نزدیک است.
فرهنگیان استان خوزستان
۲۳ خردادماه ۱۴۰۴
ارسال دیدگاه