معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی:

خراسان شمالی پیشتاز نهضت توسعه عدالت آموزشی در کشور است

خراسان شمالی(پانا)ـ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی با تأکید بر ضرورت تغییر نگاه و اصلاح روندها در نظام تعلیم و تربیت، گفت: نهضت توسعه عدالت آموزشی با حضور رئیس‌جمهور از خراسان شمالی آغاز شد و این استان هم‌اکنون در رتبه نخست پیشبرد طرح‌های این نهضت در کشور قرار دارد.

کد مطلب: ۱۷۳۱۵۹۴
لینک کوتاه کپی شد
خراسان شمالی پیشتاز نهضت توسعه عدالت آموزشی در کشور است

طاهر رستمی در آیین اختتامیه سی‌ونهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش استان، ضمن قدردانی از زحمات و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای برگزاری این اجلاسیه، بر ضرورت ایجاد تغییر در نگاه و اصلاح روندها در نظام تعلیم و تربیت تأکید کرد.

وی اظهار کرد: این اجلاسیه باید به تغییر نگاه و اصلاح روندها در نظام تعلیم و تربیت منجر شود و زمینه را برای ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی فراهم کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی با اشاره به آغاز نهضت توسعه عدالت آموزشی از خراسان شمالی با حضور رئیس‌جمهور، افزود: خراسان شمالی هم‌اکنون در رتبه نخست پیشبرد طرح‌های نهضت توسعه عدالت آموزشی در کشور قرار دارد.

رستمی با تأکید بر اهمیت کیفیت‌بخشی به روندهای آموزشی و پرورشی تصریح کرد: نباید با تجمیع و تمرکز امکانات و نیروهای انسانی توانمند در برخی مناطق و مدارس، مانع تحقق عدالت آموزشی شد.

وی توسعه را فرایندی تدریجی و مستمر دانست و گفت: توسعه با گام‌های کوچک محقق می‌شود و باید با برنامه‌ریزی دقیق و حرکت پیوسته، مسیر ارتقای نظام آموزشی و پرورشی استان را دنبال کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی در پایان با اشاره به نگاه ویژه دولت چهاردهم به آموزش و پرورش و آموزش عالی، ابراز امیدواری کرد: با تداوم این رویکرد و همراهی همه دستگاه‌ها، شاهد ارتقای هرچه بیشتر شاخص‌های آموزشی و پرورشی در خراسان شمالی باشیم.

خبرنگار : سینا مشتاقی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار