مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی:

برنامه‌های اوقات فراغت، فرصت مناسبی برای شناخت و رشد مهارت‌های فردی و اجتماعی است

خراسان شمالی (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: برنامه‌های اوقات فراغت تابستان ۱۴۰۵ با هدف شناسایی استعدادها، تقویت مهارت‌های فردی و اجتماعی و غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان در سراسر استان در حال اجرا است.

کد مطلب: ۱۷۲۳۵۱۵
لینک کوتاه کپی شد
برنامه‌های اوقات فراغت، فرصت مناسبی برای شناخت و رشد مهارت‌های فردی و اجتماعی است

علی متقیان در آیین افتتاحیه طرح اوقات فراغت تابستان ۱۴۰۵ در بجنورد اظهار کرد: آینده‌های بزرگ از گام‌های کوچک امروز ساخته می‌شوند و بسیاری از موفقیت‌های آینده دانش‌آموزان، از همین فعالیت‌ها و تجربه‌های تابستانی آغاز خواهد شد.

وی افزود: مسیر موفقیت همواره بدون شکست نیست، اما استمرار در تلاش، پشتکار و حفظ انگیزه، زمینه‌ساز دستیابی به اهداف بزرگ خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی خودشناسی را نخستین گام موفقیت دانست و گفت: دانش‌آموزان باید توانمندی‌ها، علایق و استعدادهای خود را بشناسند و برنامه‌های اوقات فراغت، فرصت مناسبی برای این شناخت و رشد مهارت‌های فردی و اجتماعی است.

متقیان ادامه داد: حضور دانش‌آموزان در فعالیت‌های گروهی، روحیه همکاری، همدلی و مسئولیت‌پذیری را تقویت می‌کند و زمینه‌ساز تربیت نسلی توانمند و مشارکت‌جو خواهد بود.

در ادامه این مراسم، حسین محمدی ثانی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی، از ثبت‌نام بیش از ۲۶ هزار دانش‌آموز در سامانه «نورینو» خبر داد و گفت: این دانش‌آموزان در ۲۸۵ پایگاه اوقات فراغت از برنامه‌های فرهنگی، تربیتی، هنری، قرآنی، ورزشی و مهارتی بهره‌مند می‌شوند.

همچنین مهدی خطیب‌زاده، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بجنورد، اظهار کرد: برنامه‌های اوقات فراغت با رویکردی مهارت‌محور، تربیتی و دانش‌آموزمحور طراحی شده است تا ضمن ایجاد نشاط و امید، زمینه شکوفایی استعدادها و افزایش مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان را فراهم کند.

گفتنی است در تابستان امسال، هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز شهرستان بجنورد در برنامه‌های اوقات فراغت ثبت‌نام کرده‌اند و در کانون‌های فرهنگی و تربیتی، دارالقرآن‌های پسرانه و دخترانه و مراکز تربیت بدنی از برنامه‌های متنوع آموزشی، فرهنگی، قرآنی، هنری، ورزشی و مهارتی بهره‌مند می‌شوند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار