مدیر آموزش و پرورش شهرستان سملقان:
پیام تبریک مدیر آموزش و پرورش به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
سملقان(پانا)- عباس معمری مدیر آموزش و پرورش شهرستان سملقان به مناسبت ۲۷ اردیبهشت، روز ارتباطات و روابط عمومی این روز را تبریک گفت.
بسم الله الرحمن الرحیم
۲۷ اردیبهشت ماه، روز ارتباطات و روابط عمومی، فرصتی ارزشمند برای پاسداشت تلاشهای کسانی است که با هنر گفتگو، شفافیت و تعامل مؤثر، پل ارتباطی میان نهادهای آموزشی و جامعه را مستحکم میسازند.
اینجانب به نمایندگی از مجموعه فرهنگآموزان و دانشآموزان شهرستان سملقان، این روز را به تمامی کارکنان و کارشناسان روابط عمومی در سطح استان، اداره آموزش و پرورش شهرستان سملقان، مدارس و همچنین خبرنگاران پانا به عنوان بازوی توانمند حوزه روابط عمومی در شهرستان تبریک و تهنیت عرض مینمایم.
روابط عمومی در نظام تعلیم و تربیت، تنها یک واحد اطلاعرسانی نیست؛ بلکه بازوی آگاهیبخش و امین ارتباطات است که با صداقت و دقت، تصویری روشن از فعالیتهای آموزشی و پرورشی ارائه میدهد. شما نقش حیاتی در انعکاس نیازها، تقویت همدلی و ایجاد اعتماد میان خانوادهها، معلمان و مسئولان دارید.
از خداوند متعال برای همه شما عزیزان توفیق روزافزون، سلامتی و سربلندی در مسیر خدمت صادقانه به جامعه فرهنگیان و دانشآموزان عزیز سملقان مسئلت دارم.
عباس معمری
مدیر آموزش و پرورش شهرستان سملقان
ارسال دیدگاه