معاون پشتیبانی و مالی سازمان دانشآموزی استان خراسان شمالی:
امکانات و زیرساختهای لازم برای توسعه سازمان دانشآموزی در استان فراهم میشود
بجنورد ( پانا )- معاون پشتیبانی و مالی سازمان دانشآموزی استان خراسان شمالی از تلاشهای این نهاد برای جذب منابع از مرکز و درآمدهای داخلی جهت توسعه زیرساختها خبر داد و تأکید کرد: توزیع تجهیزات و ملابس پیشتازان به دلیل شرایط جنگی و تعطیلی مدارس، به آینده موکول شده است.
کرم کریمی در گفت,گو با خبرنگار پانا اظهار کرد : «با توجه به محدودیتهای موجود در استان خراسان شمالی از نظر امکانات و منابع مالی، تلاشهای گستردهای برای جذب منابع از مرکز و همچنین از طریق درآمدهای اختصاصی صورت گرفته است تا بتوان امکانات و زیرساختهای لازم برای توسعه سازمان دانشآموزی در استان فراهم شود.»
وی در ادامه بیان کرد : «در پی این تلاشها، در سال گذشته اقدام به خرید خودرو برای سازمان شده و تعدادی از سیستمهای اداری از جمله کامپیوتر و پرینتر نیز به شهرستانهای استان انتقال یافته است.»
کرمی همچنین در خصوص موضوع ملابس پیشتازان اعلام کرد: «تعداد ۴ هزار عدد شال پیشتازان در مقاطع مختلف تهیه شده است، اما به دلیل وقوع جنگ تحمیلی و به تبع آن تعطیلی مدارس، فرآیند توزیع این ملابس انجام نشده است.در اولین فرصت و به محض بازگشت آرامش و شروع به کار مدارس، این شالها در سطح استان میان دانشآموزان توزیع خواهد شد.»
وی در بخش فعالیتهای رسانهای نیز خاطرنشان کرد: «در حوزه «پانا»، استان وضعیت خوبی دارد و نسبت به سایر استانها، خبرنگاران بیشتری دارای جلیقه و میکروفن هستند.»
کریمی در پایان گفت: « تعدادی میکروفون بیسیم و جلیقه لوگودار تهیه و در سال گذشته میان خبرنگاران فعال اهدا شده است و این سازمان در پی آن است تا برای سایر خبرنگاران نیز امکانات لازم را فراهم کند تا بتوانند گزارشهای خود را به بهترین نحو ممکن ارائه دهند.»
ارسال دیدگاه