معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی :

هفتصد تا کانون یاریگران زندگی ، دو هزار و سیصد تا همیار مشاور در مرکز کل استان

بجنورد ( پانا ) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی در گفتگو باخبرنگار پانا از هفتصد تا کانون یاریگران زندگی ، دو هزار و سیصد تا همیار مشاور در مرکز کل استان خبر داد .

کد مطلب: ۱۶۹۰۷۱۹
لینک کوتاه کپی شد
هفتصد تا کانون یاریگران زندگی ،  دو هزار و سیصد تا همیار مشاور در مرکز کل استان

حسین محمدی ثانی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی در گفتگو با پانا در حاشیه تجمعات شبانه و موکب یاریگران زندگی کفت : در اجتماعات شبانه بیشتر از پنجاه شب است که شاهد خدمات همیاران مشاور و هم مشاوران عزیز هستیم و بیشتر از هفتصد تا کانون یاریگران زندگی مدارسمان در موکب فرهنگیان هم مرکز استان و هم شهرستان های استان خدمات مشاوره ایی هم به دانش آموزان عزیز و هم به خانواده ها می‌دهند.

وی با اشاره به شرایط جنگی افزود : با توجه شرایط جنگی نیاز هست که هم دانش آموزان عزیزمان و هم خانواده ها به هر حال که در اجتماعات حضور که پیدا می‌کنند در موکب هایی که با این هدف برگزار شده و هم خدمات پذیرایی می‌دهند در کنارش خدمات مشاوره ایی هم می‌دهند که به ویژه کانون یاریگران ما که عرض کردم که در مرکز استان ما بیش از دویست تا کانون در آن عضو هستند و فعالیت می‌کنند .

محمدی ثانی در پایان خبر داد : ما در مرکز کل استان هم هفتصد تا کانون یاریگران و بیش از دو هزار و سیصد تا همیار مشاور داریم که خدمات مشاوره ایی هم به دانش آموزان عزیز و هم به خانواده های فرهنگی داده می‌شود.
 
 
 
 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار