معاون تربیتبدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان شمالی:
فضاهای ورزشی مدارس خراسان شمالی به نام شهدای مدرسه شجره طیبه میناب نامگذاری شد
خراسان شمالی (پانا)- معاون تربیتبدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان شمالی از نامگذاری فضاهای ورزشی مدارس استان به نام شهدای دانشآموز مدرسه شجره طیبه میناب خبر داد.
علی مختارنژاد بیان کرد: در راستای اجرای طرح وزارتی «به نام فرزندان ایران»، سه تن از شهدای دانشآموز حادثه مدرسه شجره طیبه شهرستان میناب به استان خراسان شمالی اختصاص یافتند و تصمیم بر آن شد که فضاهای ورزشی مدارس این استان به نام این شهیدان گرانقدر مزین شود.
مختارنژاد افزود: بر همین اساس، نامگذاریها به شرح زیر انجام گرفت:
۱. زمین چمن مصنوعی آموزشگاه ابتدایی شاهد ولیعصر بجنورد به نام شهید محمدرضا شهسواری،
۲. زمین چمن مصنوعی آموزشگاه ابتدایی شهید چمران شهر شوقان شهرستان جاجرم به نام شهید امیرقاسم زائی،
۳. و زمین چمن مصنوعی آموزشگاه ابتدایی استثنایی پاکدامن شهرستان شیروان به نام شهید فاطمه یزدانپناه.
وی خاطرنشان کرد: آئین رسمی افتتاح و نامگذاری زمین چمن آموزشگاه شاهد ولیعصر پسرانه بجنورد با حضور مسئولان استان و شهرستان برگزار شد و این زمین به نام دانشآموز شهید محمدرضا شهسواری که در حادثه مدرسه شجره طیبه میناب به شهادت رسید، نامگذاری گردید.
مختارنژاد ادامه داد: این اقدام با هدف زنده نگه داشتن یاد و راه شهدای دانشآموز و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مدارس انجام شده است. فضای ورزشی مدارس میتواند علاوهبر نشاط جسمی، بستری برای تربیت روحی، مسئولیتپذیری و آشنایی دانشآموزان با ارزشهای معنوی و ملی باشد.
ارسال دیدگاه