رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش خراسان شمالی خبر داد
دوره آموزشهای ارتقایی «نماد» ویژه مدیران مدارس ابتدایی بجنورد
بجنورد (پانا)_ رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: دوره آموزشهای ارتقایی «نماد» با هدف افزایش توانمندی مدیران مدارس ابتدایی در حوزه مهارتهای زندگی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و ارتقای تابآوری دانشآموزان، با حضور مدیران مدارس شهرستان بجنورد برگزار شد.
وهاب رضایی، رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش خراسان شمالی، از برگزاری دوره آموزشهای ارتقایی «نماد» ویژه مدیران مدارس ابتدایی شهرستان بجنورد خبر داد.
وی با اشاره به حضور ۳۱۶ نفر از مدیران مدارس ابتدایی در این دوره آموزشی، اظهار کرد: این آموزشها با هدف ارتقای توانمندی همکاران فرهنگی در زمینه مهارتهای زندگی و انتقال صحیح این آموزشها به جامعه هدفِ دانشآموزی و اولیا برگزار شده است.
رضایی افزود: هدف اصلی از اجرای این دورهها، کمک به افزایش تابآوری و خودشناسی دانشآموزان و همچنین آموزش سبکهای صحیح فرزندپروری به والدین است تا در مجموع، شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه دانشآموزی باشیم.
رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی خاطرنشان کرد: ارتقای آگاهی مدیران مدارس در این حوزه میتواند نقش مؤثری در پیشگیری از آسیبها و شکلگیری جامعهای پویا، سالم و رو به پیشرفت ایفا کند.
ارسال دیدگاه