کارگاه تولید محتوا با تلفن همراه در شهرستان سملقان برگزار شد

سملقان (پانا) - کارگاه تولید محتوا با موبایل توسط معاون فضای مجازی صدا و سیمای اترک استان برگزار شد.

کد مطلب: ۱۶۲۰۰۳۸
لینک کوتاه کپی شد

سید محمدباقر سجادلو، معاون فضای مجازی صدا و سیمای اترک استان خراسان شمالی  در گفت‌وگو با خبرنگار پانا  بیان کرد :«در دو ماه اخیر  دوره‌های استعدادیابی تولید محتوا در فضای مجازی را شروع کردیم.»

 وی افزود: «روزهای پایانی  هفته  وارد شهرستان می‌شویم و  دوره کوتاه سه ساعته تصویربرداری با تلفن همراه  را آموزش می‌دهیم و در کنار استعدادهایی که در حوزه‌های مختلف تصویربرداری، تدوین با موبایل، ساخت ویدیوژورنال، انیمیشن و... وجود دارد، افراد علاقه‌مند را نیز  شناسایی می‌کنیم.»

معاون فضای مجازی صدا و سیمای  استان خاطرنشان کرد: « از هر شهرستان دو نفر برتر بر اساس کار عملی انتخاب می‌کنیم و در مرکز استان، شهرستان  بجنورد به طور اختصاصی در خدمتشان  هستیم.»

خبرنگار : محمد طاها احمدی ـ زهرا حمیدی ـ نازنین آخوندی عکاس : محمد طاها احمدی ـ زهرا حمیدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار