رئیس هیئت ورزش دانش‌آموزی خراسان رضوی:

مسابقات روستایی و عشایری فرصتی برای کشف استعدادهای ورزشی دانش‌آموزان است

مشهد(پانا)-رئیس هیئت ورزش دانش‌آموزی استان خراسان رضوی گفت: نخستین دوره مسابقات ورزشی روستایی و عشایری دانش‌آموزان که از ۲۸ مرداد تا ۲ شهریورماه به میزبانی خراسان رضوی در حال برگزاری است، می‌تواند زمینه شناسایی استعدادهای ورزشی دانش‌آموزانی را فراهم کند که به دلیل شرایط و امکانات محدود، کمتر دیده شده‌اند.

کد مطلب: ۱۷۳۱۹۷۰
لینک کوتاه کپی شد
مسابقات روستایی و عشایری فرصتی برای کشف استعدادهای ورزشی دانش‌آموزان است

ایوب مقدسیان در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد:«برای نخستین بار است که فدراسیون ورزش دانش‌آموزی مسابقات روستایی و عشایری را برگزار می‌کند و این موضوع اهمیت ویژه‌ای دارد؛ چرا که دانش‌آموزانی که در مناطق کمتر برخوردار و با شرایط متفاوتی نسبت به سایر مناطق فعالیت می‌کنند، فرصت حضور و دیده‌شدن پیدا می‌کنند.»

وی افزود:«یکی از مهم‌ترین اهداف این مسابقات، کشف استعدادهایی است که شاید تاکنون فرصت حضور در رقابت‌های رسمی را نداشته‌اند. شناسایی این دانش‌آموزان می‌تواند مسیر حضور آن‌ها در باشگاه‌ها و مراحل بالاتر ورزش قهرمانی را فراهم کند و در نهایت به رشد و توسعه ورزش در مناطق کمتر توسعه‌یافته کمک کند.»

مقدسیان با اشاره به رسالت اصلی فدراسیون ورزش دانش‌آموزی بیان کرد:«اصالت و مأموریت اصلی فدراسیون ورزش دانش‌آموزی، کشف استعدادهای ورزشی در میان دانش‌آموزان و کمک به مشخص‌شدن مسیر ورزشی و آینده آن‌هاست. مسابقات روستایی و عشایری نیز می‌تواند گام مهمی در تحقق این هدف باشد.»

رئیس هیئت ورزش دانش‌آموزی خراسان رضوی درباره تداوم این مسابقات گفت:«برای اینکه بتوانیم در سال آینده این رقابت‌ها را با کیفیت بالاتری برگزار کنیم، پیشنهاد ما این است که مسابقات روستایی و عشایری از ابتدای سال در تقویم مسابقات ورزشی دانش‌آموزی قرار بگیرد.»

وی ادامه داد:«با مشخص‌شدن زمان برگزاری مسابقات از ابتدای سال، تیم‌ها فرصت بیشتری برای برنامه‌ریزی، آماده‌سازی و تمرین خواهند داشت و می‌توانند با آمادگی و کیفیت بیشتری در رقابت‌ها حضور پیدا کنند. در نتیجه، سطح فنی مسابقات نیز بالاتر خواهد رفت.»

مقدسیان در پایان خاطرنشان کرد:«امیدواریم با استمرار این رقابت‌ها، فرصت بیشتری برای شناسایی و پرورش استعدادهای ورزشی دانش‌آموزان روستایی و عشایری فراهم شود و بتوانیم مسیر رشد آن‌ها را تا سطوح بالاتر ورزش کشور هموار کنیم.»

خبرنگار : شادی حسن زاده، محمدمیثم کبیری‌مقدم

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار