مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی:

بچه‌محله آقا الگویی برای مشارکت مردمی دانش‌آموزان در میزبانی از زائران مراسم تشییع است

مشهد(پانا)- مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از اجرای پویش بچه‌محله آقا به عنوان مهم‌ترین برنامه مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان در این رویداد ملی خبر داد.

کد مطلب: ۱۷۱۶۴۱۳
لینک کوتاه کپی شد
بچه‌محله آقا الگویی برای مشارکت مردمی دانش‌آموزان در میزبانی از زائران مراسم تشییع است

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، صفدر سلطانی در نشست ستاد هماهنگی مراسم تشییع رهبر شهید، از اجرای پویش بچه‌محله آقا به عنوان مهم‌ترین برنامه مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان در این رویداد ملی خبر داد و گفت: فلسفه شکل‌گیری این پویش، تکیه بر ظرفیت‌های مردمی و تبدیل دانش‌آموزان و خانواده‌ها به کنشگران اصلی عرصه خدمت‌رسانی به زائران است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه مدیریت چنین رویداد عظیمی صرفاً با امکانات دستگاه‌های اجرایی امکان‌پذیر نیست، اظهار کرد: تجربه موفق راهپیمایی اربعین نشان داده است که رمز موفقیت در خدمت‌رسانی، مشارکت گسترده مردم است؛ پویش بچه‌محله آقا نیز با همین رویکرد طراحی شده تا با استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان، خانواده‌ها و محلات، فرهنگ میزبانی و خدمت را در سطح جامعه گسترش دهد.

سلطانی افزود: این پویش بر پایه یک سامانه هوشمند طراحی شده و دانش‌آموزان می‌توانند متناسب با توان و علاقه خود در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی مشارکت کنند. هدف آن است که هیچ دانش‌آموزی، حتی در دورترین نقاط استان و کشور، از این حرکت فرهنگی و تربیتی بی‌نصیب نماند.

وی با اشاره به پیش‌بینی بیش از ۳۰ عنوان فعالیت در این پویش گفت: بخش قابل توجهی از این برنامه‌ها نیازمند حضور فیزیکی در مراسم نیست و دانش‌آموزان می‌توانند با انجام فعالیت‌هایی نظیر قرائت قرآن، نذر آب، اقدامات فرهنگی، تولید محتوای رسانه‌ای، فعالیت‌های جهادی و خدمات داوطلبانه، عهد و ارادت خود را به مقام شهیدان و آرمان‌های انقلاب اسلامی به ثبت برسانند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تأکید کرد: بچه‌محله آقا صرفاً یک برنامه خدماتی نیست، بلکه یک اقدام تربیتی و جریان‌ساز است که تلاش می‌کند روحیه مسئولیت‌پذیری، ایثار، همدلی و مشارکت اجتماعی را در میان دانش‌آموزان تقویت کند و آنان را در متن یک رویداد بزرگ ملی و مذهبی قرار دهد.

وی همچنین از استقبال گسترده استان‌های مختلف کشور برای حضور سازمان‌یافته در این مراسم خبر داد و اظهار داشت: تاکنون گروه‌های متعدد دانش‌آموزی از استان‌های مختلف برای حضور و خدمت‌رسانی اعلام آمادگی کرده‌اند و هماهنگی‌های لازم برای اسکان، برنامه‌ریزی و پشتیبانی این گروه‌ها در حال انجام است.

صفدر سلطانی در پایان خاطرنشان کرد: راهبرد اصلی این پویش، افزایش مشارکت عمومی و بهره‌گیری از توان مردم به جای اتکا به ظرفیت‌های صرفاً دولتی است و امیدواریم بچه‌محله آقا به الگویی ماندگار برای حضور مؤثر دانش‌آموزان در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و خدمت‌رسانی تبدیل شود.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار