رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد:

مغز بادوم، تلاشی برای نقش‌آفرینی پدربزرگان در جوانی جمعیت است

مشهد(پانا)- رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، با تأکید بر نقش پدربزرگان در ترویج فرهنگ جوانی جمعیت، از اجرای پایلوت این طرح در ۱۰۲ مسجد مشهد خبر داد.

کد مطلب: ۱۷۰۴۲۱۷
لینک کوتاه کپی شد
مغز بادوم، تلاشی برای نقش‌آفرینی پدربزرگان در جوانی جمعیت است

جاوید کیانی، در حاشیه رویداد اجتماعی مغز بادوم در گفت‌وگو با خبرنگار پانا، این رویداد را یکی از ابتکارات مدیریت شهری در حوزه جوانی جمعیت دانست و گفت: هدف اصلی این طرح، تکریم و تجلیل از پدربزرگان و استفاده از ظرفیت آنان برای امیدآفرینی و ترویج فرهنگ جوانی جمعیت است.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در حوزه جوانی جمعیت اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی طی سال‌های اخیر در این زمینه اقدامات و سیاست‌گذاری‌هایی انجام داده‌اند، اما هنوز تا نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد و کشور برای پیشبرد اهداف خود نیازمند جوان‌سازی و تولید جمعیت مؤثر است.

کیانی افزود: طرح مغز بادوم با همین رویکرد به‌صورت پایلوت در ۱۰۲ مسجد سطح شهر مشهد اجرا شد؛ طرحی که با هدف تکریم، ارتباط‌گیری، عضوگیری و مشارکت دادن پدربزرگان در مسیر تحقق راهبرد جوانی جمعیت شکل گرفت.

وی ادامه داد: امروز اختتامیه نخستین دوره این طرح برگزار شد و خدا را شاکریم که بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ نفر از پدربزرگان شهر مشهد در این برنامه شرکت کردند که در این مراسم، تعدادی از این عزیزان مورد تجلیل قرار گرفتند و تلاش شد با همفکری و استفاده از تجربه، خرد و مهربانی آنان، زمینه آغاز دور دوم این رویداد فراهم شود.

معاون شهردار مشهد به موضوع ایجاد معاونت فرهنگی در ساختار شهرداری مشهد اشاره کرد و گفت: در شهر حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) که پایتخت معنوی جهان اسلام محسوب می‌شود، موضوعات فرهنگی باید در شأن و اندازه این شهر دیده شود و توجه ویژه‌ای به زیرساخت‌ها و حوزه‌های فرهنگی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ساختاری تحت عنوان سازمان فرهنگی و اجتماعی در شهرداری مشهد فعال است اما معاونت فرهنگی به‌صورت رسمی در ساختار مصوب وجود ندارد، اظهار کرد: اکنون جایگاه معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی به دلیل اهمیت این حوزه تعریف شده، اما آنچه دنبال می‌کنیم ایجاد رسمی معاونت فرهنگی در ساختار مصوب وزارت کشور است.

کیانی تصریح کرد: در برخی دوره‌های گذشته، معاونت فرهنگی به‌صورت انشایی در مشهد وجود داشت اما هیچ‌گاه به‌صورت ایجادی و رسمی در ساختار مصوب وزارت کشور تعریف نشده بود.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده توسط شورای اسلامی شهر، کمیسیون فرهنگی، شخص شهردار و معاونت برنامه‌ریزی، موافقت‌های اولیه در وزارت کشور اخذ شده و امیدواریم به‌زودی شاهد ایجاد رسمی معاونت فرهنگی در ساختار مصوب وزارت کشور برای شهر مشهد باشیم.

رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: اگر شهردار اراده کند، احیای معاونت فرهنگی به‌صورت داخلی امکان‌پذیر است و این اراده نیز وجود دارد؛ اما هدف مدیریت شهری، ایجاد یک ساختار رسمی و دائمی در سطح وزارت کشور است تا معاونت فرهنگی بتواند سیاست‌گذاری کلان را انجام دهد و سازمان فرهنگی نیز اجرای این سیاست‌ها را برعهده بگیرد.

خبرنگار : مهلا توکلی - محدثه رمضانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار