نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی:

اقتدار جمهوری اسلامی بر پایه نهاد خانواده شکل گرفته است

مشهد(پانا)- نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، با تأکید بر نقش خانواده در اقتدار جمهوری اسلامی گفت: امروز آنچه جمهوری اسلامی ایران را در عرصه بین‌المللی به یک قدرت اثرگذار تبدیل کرده، نهاد خانواده است.

کد مطلب: ۱۷۰۴۲۱۲
لینک کوتاه کپی شد
اقتدار جمهوری اسلامی بر پایه نهاد خانواده شکل گرفته است

حسنعلی اخلاقی امیری در در رویداد اجتماعی «مغز بادوم» که در تالار شهر مشهد برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهید خامنه‌ای، شهدای جنگ تحمیلی سوم، از برگزارکنندگان این رویداد به‌ویژه شورای اسلامی شهر مشهد، کمیسیون فرهنگی و معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تقدیر کرد و گفت: شاید در سال‌های گذشته برخی تصور می‌کردند شهرداری فقط وظیفه ساخت خیابان و آسفالت را دارد، اما واقعیت این است که کوچک‌ترین هزینه در حوزه فرهنگی و اجتماعی، سرمایه‌گذاری برای رشد و ارتقای شهر است.

اخلاقی امیری با اشاره به تحولات و تهدیدات بین‌المللی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با حداقل امکانات نظامی توانسته در برابر ابرقدرت‌های مدعی ایستادگی کند و این مسئله یک معجزه الهی است و پایه این اقتدار، خانواده است؛ چرا که مهم‌ترین عنصر شکل‌دهنده شخصیت انسان، خانواده محسوب می‌شود.

وی افزود: در شکل‌گیری شخصیت انسان عوامل مختلفی همچون تغذیه، وراثت و جامعه اثرگذارند، اما همه این موارد نیز توسط خانواده مدیریت و کنترل می‌شوند که هر اقدامی در مسیر تقویت خانواده، در حقیقت سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است.

نماینده مردم مشهد و کلات با عذرخواهی از مردم بابت مشکلات اجرای قانون جوانی جمعیت گفت: در مجلس شورای اسلامی قانون جوانی جمعیت به‌عنوان یکی از قوانین مهم کشور تصویب شد، اما در مرحله اجرا عقب‌ماندگی‌هایی وجود دارد که باید جبران شود.

وی تصریح کرد: امروز بیش از یک میلیون نفر در صف دریافت تسهیلات قرار دارند؛ حدود ۵۷۰ هزار نفر در حوزه ازدواج و حدود ۵۰۰ هزار نفر در حوزه فرزندآوری منتظر دریافت تسهیلات هستند و این موضوع نگرانی جدی خانواده‌هاست.

اخلاقی امیری با انتقاد از عملکرد برخی بانک‌ها اظهار کرد: در بودجه امسال میزان تسهیلات افزایش پیدا نکرد، چرا که وعده داده شد صف انتظارها به پایان برسد؛ اما متأسفانه با تغییر شرایط کشور و مسائل مختلف از جمله شرایط جنگی، برخی بانک‌ها از انجام تکالیف قانونی خود شانه خالی می‌کنند.

وی تأکید کرد: اگر بانک‌ها تا پایان سال صف انتظار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را به صفر نرسانند، قطعاً مجلس موضوع را پیگیری خواهد کرد و تذکرات لازم داده می‌شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: قانون جوانی جمعیت گرچه ایده‌آل نیست، اما قانونی مترقی و متناسب با شرایط امروز کشور محسوب می‌شود که البته باید در کنار مسائل اقتصادی، توجه بیشتری نیز به مباحث فرهنگی در حوزه جمعیت صورت گیرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با همکاری مجلس، دولت و دستگاه‌های مختلف، نهاد خانواده بیش از پیش تقویت شود؛ چرا که تقویت خانواده، زمینه‌ساز اقتدار جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف خواهد بود.

خبرنگار : مهلا توکلی - محدثه رمضانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار