مدیر فرهنگسرای خانواده و جمعیت در مشهد :

اجرای ۳۵ کارگاه «مدیریت و کنترل هیجانات» در فرهنگسراهای منتخب مشهد

مشهد(پانا)- مدیر فرهنگسرای خانواده و جمعیت گفت: کارگاه مدیریت کنترل هیجانات با هدف افزایش تاب‌آوری روانی خانواده‌ها، مقابله با اضطراب ناشی از فضای جنگ و ایجاد الگوهای سالم تربیتی، تاکنون در قالب ۳۵ کلاس آموزشی در فرهنگسراهای منتخب مشهد برگزار شده و بیش از ۱۲۶۸ نفر در آن شرکت کرده‌اند.

کد مطلب: ۱۶۸۷۷۷۷
لینک کوتاه کپی شد
اجرای ۳۵ کارگاه «مدیریت و کنترل هیجانات» در فرهنگسراهای منتخب مشهد

علی عباسی در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد: «یکی از اهداف اصلی فرهنگسرای خانواده و جمعیت، تحکیم بنیان خانواده، کنترل طلاق، ارتقای شیوه‌های صحیح تربیت فرزند و توجه به جوانی جمعیت است. باتوجه به پیامدهای روانی ناشی از شرایط جنگ، کمیته علمی و اجرایی فرهنگسرا سرفصل‌های آموزشی ویژه‌ای برای این دوره تدوین کرده است.»

وی افزود: «برهمین اساس، مدل آموزشی چهارمرحله‌ای شامل مدیریت تنظیم هیجانات، مدیریت استرس و اضطراب، غلبه بر افسردگی و مدیریت خشم در محیط خانواده طراحی و در ۱۰ فرهنگسرا ازجمله خانواده، فناوری و رسانه، انقلاب اسلامی، امت، غدیر، نصرت، ثامن‌الائمه، الهیه، کودک و آینده و خادم‌الشریعه اجرا شد.»

به گفته عباسی، تاکنون ۳۵ کلاس با محوریت مدیریت اضطراب، شناسایی محرک‌های هیجانی، تکنیک‌های آرام‌سازی و بازگشت به تعادل روانی برگزار شده است.

وی تاکید کرد: «۱۲۶۸ شهروند مشهدی در این دوره‌های کاربردی حضور داشته‌اند و بازخوردها نشان می‌دهد شرکت‌کنندگان بهبود محسوسی در کنترل تنش‌های روزمره و مدیریت هیجانات تجربه کرده‌اند.»

 

خبرنگار : مهلا آموزگار

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار