مدیر آموزش و پرورش شهرستان خلیل آباد:

دانش‌آموزان امروز امیدهای آینده و سربازان دوران سازندگی کشور هستند

خلیل آباد(پانا)-مدیر آموزش و پرورش شهرستان خلیل‌آباد گفت: دانش‌آموزان امروز امیدهای آینده و سربازان دوران سازندگی کشور هستند.

کد مطلب: ۱۶۶۱۴۲۴
لینک کوتاه کپی شد
دانش‌آموزان امروز امیدهای آینده و سربازان دوران سازندگی کشور هستند

حسن صداقتی در مراسمی به مناسبت فرارسیدن ایام‌ دهه فجر با اشاره به اهمیت این ایام، نقش اصلی دانش‌آموزان را در تداوم مسیر انقلاب برجسته ساخت و گفت: انقلاب اسلامی ما مبتنی بر ایمان و علم است. شما دانش‌آموزان امروزی امیدهای آینده و سربازان دوران سازندگی کشور هستید.

وی افزود:هر صفحه کتابی که با دقت می‌خوانید هر مسئله‌ای که با پشتکار حل می‌کنید ،گامی  در جهت اقتدار فردای این سرزمین است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان خلیل آباد گفت : با پیگیری‌های صورت گرفته و همت مسئولین قول می‌دهیم که پروژه‌ مدرسه برادران رحمانی جابوز به‌زودی آماده بهره‌برداری شود تا محیطی شایسته برای تحصیل شما دانش آموزان  فراهم شود.

 

خبرنگار : عاطفه ابراهیمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار