فرماندار کاشمر خبرداد:

افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۱۳ پروژه همزمان با دهه فجر در شهرستان کاشمر

کاشمر (پانا) - فرماندار کاشمر گفت: همزمان با فرارسیدن چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ۱۱۳ پروژه عمرانی، خدماتی و اقتصادی با مجموع اعتباری بالغ بر ۱۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال در شهرستان کاشمر به مرحله افتتاح و کلنگ‌زنی می‌رسد.

کد مطلب: ۱۶۶۰۰۴۰
لینک کوتاه کپی شد
افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۱۳ پروژه همزمان با دهه فجر در شهرستان کاشمر

محمد قربانی در نشست خبری گرامیداشت دهه فجر که در محل سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با تبریک ایام‌الله دهه فجر گفت: تمام تلاش مجموعه شهرستان بر این است که بتوانیم روند اجرای پروژه‌ها را تسریع کرده و گرهی از مشکلات مردم باز کنیم؛ طرح‌های عمرانی و خدماتی دهه فجر امسال گامی در همین مسیر است .

او افزود: در دهه فجر امسال ۱۰۹ پروژه در حوزه‌های مختلف با مجموع اعتباری بیش از ۸ هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد و عملیات اجرایی ۴ پروژه جدید با اعتباری بالغ بر ۵ هزار و ۵۰ میلیارد ریال آغاز خواهد شد.  

قربانی ادامه داد: در میان دستگاه‌های اجرایی، امور برق با ۶ پروژه به ارزش ۵ هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال، صنعت، معدن و تجارت با ۳ پروژه به ارزش ۲ هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال و شهرداری کاشمر با ۱۶ پروژه به ارزش یک‌هزار و ۷۷۰ میلیارد ریال بیشترین سهم اعتباری را به خود اختصاص داده‌اند.

فرماندار کاشمر با اشاره به طرح‌های شاخص دهه فجر گفت: دو باب مدرسه، دو چمن مصنوعی روستایی، یک سالن ورزشی و یک مرکز بوم‌گردی از جمله پروژه‌هایی هستند که طی این ایام افتتاح خواهند شد.

 او همچنین افزود: در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر، کلنگ احداث دو نیروگاه خورشیدی با ظرفیت جمعاً ۱۲ مگاوات به زمین زده می‌شود؛ کاشمر تاکنون با اتصال ۱۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی به شبکه برق، رتبه سوم استان را در این بخش کسب کرده است.

وی در ادامه درباره پروژه‌های زیرساختی شهرستان اظهار کرد: اجرای خط انتقال فاضلاب در سایت ۳۴ هکتاری مسکن ملی تا ۲۰ روز آینده تکمیل می‌شود و با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه فاضلاب تا پیش از تابستان آینده، کاشمر نخستین شهرستان خراسان رضوی خواهد بود که شبکه فاضلاب مسکن ملی آن به‌طور کامل اجرا شده است.

قربانی با اشاره به روند رفع مشکلات مسکن مهر هزار و هشت واحدی کاشمر توضیح داد: مسائل مربوط به صدور اسناد مالکیت، راه‌اندازی آسانسورها و محوطه‌سازی این مجموعه برطرف شده است. در حوزه مسکن ملی نیز به‌دلیل فاصله زیاد سایت ۱۸۸ هکتاری از شهر، معرفی ۵ گزینه جایگزین برای بررسی واگذاری در حال انجام است.

فرماندار کاشمر درباره دیگر طرح‌های عمرانی شهرستان گفت: روند اجرای جاده کاشمر به سه‌راهی شادمهر با تخصیص اعتبارات جدید سرعت گرفته و به‌زودی تکمیل می‌شود. فعال‌سازی منطقه ویژه اقتصادی کاشمر و طرح اتصال شهرستان به شبکه ریلی نیز در حال پیگیری است.

او افزود: نشست مشترکی با حضور وزیر و معاونان وزارت راه و شهرسازی و نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی برای بررسی پروژه اتصال ریلی کاشمر فردا در تهران برگزار خواهد شد.

خبرنگار : محمد حسین راستگو

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار