استاندار خراسان رضوی:

مردم ستون اصلی انقلاب‌اند

افتتاح بیش از ۱۷۰۰ پروژه در دهه فجر

مشهد (پانا)- استاندار خراسان رضوی با تأکید بر نقش محوری مردم در تداوم انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی با مردم آغاز شد، با مردم مسیر خود را طی کرده و بی‌تردید با مردم نیز ماندگار خواهد بود.

کد مطلب: ۱۶۵۹۷۸۷
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا، غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، در حاشیه مراسم یوم‌الله ۱۲ بهمن و آغاز جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی،  در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت این روز تاریخی اظهار کرد:۱۲ بهمن یادآور خاطرات ماندگار دوران انقلاب برای همه کسانی است که آن ایام را تجربه کرده‌اند و فرصتی ارزشمند برای بازخوانی مسیر پر افتخار انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی از دل مردم برخاسته است، افزود: انقلاب با مردم آغاز شد و در طول نزدیک به پنج دهه، این مردم بودند که مسیر انقلاب را با بصیرت و ایستادگی طی کردند و ان‌شاءالله در آینده نیز پشتیبان و حافظ این مسیر خواهند بود.

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر مسئولیت مدیران در قبال مردم تصریح کرد: امروز وظیفه ما، به‌عنوان مسئولانی که به واسطه حضور و اعتماد مردم مسئولیت گرفته‌ایم، این است که در خدمت مردم، برای مردم و در کنار مردم باشیم.

مظفری با اشاره به برنامه‌های دهه فجر در استان گفت: خوشحالیم که در ایام دهه فجر امسال، بیش از ۴۷ هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی و خدماتی در سطح استان خراسان رضوی افتتاح خواهد شد.

وی ادامه داد: از همین روزهای ابتدایی دهه فجر، افتتاح پروژه‌ها به‌صورت منظم در چهار شهرستان استان آغاز شده و در مجموع بیش از ۱۷۰۰ پروژه در این ایام به بهره‌برداری خواهد رسید.

استاندار خراسان رضوی در پایان ابراز امیدواری کرد: این پروژه‌ها هدیه‌ای از سوی دولت به مردم شریف استان باشد؛ مردمی که همواره پشتیبان انقلاب و نظام بوده‌اند و ان‌شاءالله همچنان در مسیر پیشرفت کشور نقش‌آفرین خواهند بود.

خبرنگار : رضا عبدالهی عکاس : سید رضا موسوی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار