معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش جلگه رخ :

اعتکاف فرصتی طلایی برای پیوند نسل نوجوان با معنویت است

جلگه رخ (پانا) ـ معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش جلگه رخ گفت: اعتکاف دانش‌آموزی فرصتی طلایی برای پیوند نسل نوجوان با معنویت، خودسازی و انس با مسجد است که می‌تواند زمینه‌ساز تربیت نسلی مؤمن، متعهد و متصل به ارزش‌های دینی باشد.

کد مطلب: ۱۶۵۴۸۲۴
لینک کوتاه کپی شد
اعتکاف فرصتی طلایی برای پیوند نسل نوجوان با معنویت است

 محمود محمدزاده در گفت و گو با پانا با اشاره به اهمیت این آیین پرفیض در تربیت نسل نوجوان، آن را بستری مناسب برای تقویت روحیه معنوی، خودسازی و ارتباط عمیق با خداوند متعال دانست و گفت: «اعتکاف، فرصتی برای فاصله گرفتن از هیاهوی زندگی روزمره و بازگشت به خویشتن بوده که ثمره آن آرامش درونی و کسب رضایت الهی است.»

وی با تأکید بر نقش مسجد و مدرسه به عنوان دو نهاد کلیدی در تربیت نسل آینده، افزود: «در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، بر تعامل و هم‌افزایی میان این دو نهاد تأکید شده است. برگزاری اعتکاف دانش‌آموزی، گامی مؤثر در راستای تحقق این هدف است و می‌تواند زمینه‌ساز پیوندی عمیق و ماندگار میان دانش‌آموزان و فضای معنوی مسجد باشد.»

محمدزاده با اشاره به هماهنگی‌های صورت‌گرفته میان ادارات آموزش و پرورش و روحانیون مساجد در اجرای این برنامه معنوی تصریح کرد: «نفس برگزاری اعتکاف ویژه دانش‌آموزان، به دلیل هم‌سن بودن معتکفین، موجب تمرکز بیشتر مجریان بر نیازهای تربیتی و فرهنگی نوجوانان می‌شود و امکان اجرای برنامه‌هایی متناسب با روحیه و دغدغه‌های این قشر را فراهم می‌سازد.»

وی ادامه داد: «در این مراسم، برنامه‌هایی همچون جلسات انس با قرآن، حلقه‌های معرفتی، سخنرانی‌های تربیتی و فعالیت‌های گروهی با محوریت اخلاق و معنویت برگزار می‌شود که نقش مهمی در ارتقای بینش دینی و تقویت هویت اسلامی دانش‌آموزان دارد.»

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش جلگه رخ با دعوت از دانش‌آموزان برای بهره‌گیری حداکثری از این فرصت معنوی خاطرنشان کرد: «اعتکاف، تنها یک برنامه عبادی نیست، بلکه مدرسه‌ای برای تمرین بندگی، صبر، تفکر و بازسازی روح است. امیدواریم این مراسم،  پیوندی عمیق و ماندگار میان نوجوانان و سرچشمه‌های زلالی چون مسجد، قرآن و عترت فراهم کند.»

وی در پایان، ابراز امیدواری کرد:« این حرکت معنوی، الگویی برای سایر مناطق باشد و با گسترش آن، شاهد تربیت نسلی باشیم که در کنار علم‌آموزی، از عمق ایمان و معنویت نیز برخوردار باشد.»

خبرنگار : ستایش حسین نیا

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار