رییس اداره تبلیغات اسلامی نیشابور :

اعتکاف نوعی خلوت‌گزینی با خداست

نیشابور (پانا)-رییس اداره تبلیغات اسلامی نیشابور بیان کرد : اعتکاف نوعی خلوت‌گزینی با خداست و اگر انسان بتواند رابطه‌اش را با خدا درست کند، به طور طبیعی رابطه‌اش با مردم، خانواده و اطرافیان هم اصلاح می‌شود و این یکی از مهم‌ترین برکات اعتکاف است.

کد مطلب: ۱۶۵۴۲۲۹
لینک کوتاه کپی شد

حجت الاسلام عبدالرحمن یداللهی  در حاشیه بازدید از معتکفین اعتکاف سه روز در بهشت نیشابور در گفت و گو با پانا گفت :«دانش‌آموزانی که امروز با شور و اشتیاق در اعتکاف شرکت می‌کنند، علاوه بر اینکه از نظر معنوی رشد قابل توجهی پیدا می‌کنند، ارتباط‌شان با دوستان، خانواده و محیط اطراف‌شان نیز چندین برابر بهتر می‌شود و این تغییر روحیه و نگاه، یکی از ارزش‌های بسیار مهم اعتکاف های دانش‌آموزی است.»

وی ادامه داد :« همچنین در کنار برنامه‌های عبادی و معنوی که اساس اعتکاف را تشکیل می‌دهد، فعالیت‌های دیگری هم مثل دورهم‌نشینی‌ها، گفت‌وگو و شنیدن حرف‌های یکدیگر، یادگیری مهارت‌های فردی و اجتماعی، کتاب‌خوانی و استفاده مفید از زمان هم طراحی می شود .»

یداللهی در رابطه با هدف بازدیدش از اعتکاف دانش آموزی سه روز در بهشت افزود:« وقتی انرژی و حال‌وهوای دانش‌آموزان را می‌بینیم، خودمان هم انرژی می‌گیریم ؛ حضور پرشور این نوجوانان در اعتکاف باعث می‌شود حسرت بخوریم که ای کاش ما در در کنارشان بودیم . در آخر از همه کسانی که در این روزها زحمت می‌کشند، تشکر و قدر دانی می کنم و یک خداقوت جانانه ای به آنان می گویم .»

خبرنگار : سجاد سرداری نیا ، امیر ابراهیمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار