امام جماعت مسجد امام حسین(ع) و مسئول اعتکاف روستای فدافن:

در اعتکاف فدافن ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان نوجوان‌اند

کاشمر(پانا)- امام جماعت مسجد امام حسین (ع) و مسئول اعتکاف فدافن گفت :ثبت نام اعتکاف روستای فدافن از یک ماه پیش آغاز شده و با وجود ظرفیت ۲۰۰ نفری مسجد امام حسین(ع)، تاکنون حدود ۳۰۰ نفر نام‌نویسی کرده‌اند؛ حضور پررنگ دانش‌آموزان و همکاری آموزش و پرورش از ویژگی‌های شاخص این مراسم معنوی است.

کد مطلب: ۱۶۵۲۶۹۴
لینک کوتاه کپی شد
 در اعتکاف فدافن ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان نوجوان‌اند

حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل علیزاده، در گفت‌وگو با خبرنگاران پانا درباره برنامه‌ریزی اعتکاف امسال توضیح داد: « ثبت‌نام از یک ماه پیش آغاز شده و تاکنون حدود ۳۰۰ نفر نام‌نویسی کرده‌اند و مدیریت و هماهنگی‌های لازم توسط سازمان تبلیغات اسلامی انجام شده است.  »

وی افزود: «ظرفیت مسجد امام حسین(ع) حدود ۲۰۰ نفر اعلام شده و منابع مالی این مراسم از طریق کمک‌های معتکفین و خیرین تأمین می‌شود؛ تاکنون هیچ بودجه دولتی برای اعتکاف اختصاص نیافته است.  »

امام جماعت مسجد امام حسین(ع) با اشاره به حضور پررنگ بانوان و دانش‌آموزان گفت: « حدود ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان دانش‌آموز هستند. آموزش و پرورش همکاری مؤثری در جذب و ثبت‌نام دانش‌آموزان داشته و حتی زمان امتحانات را به تعویق انداخته تا آنان بتوانند از این فرصت معنوی بهره‌مند شوند.  »

وی درباره تأثیر اعتکاف بر رشد معنوی و اجتماعی دانش‌آموزان اظهار کرد: «اعتکاف برنامه‌ای معنوی و فرصتی برای خلوت با خداست که شرکت‌کنندگان را از فضای مجازی و هیاهوی جامعه دور می‌کند و زمینه تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف را فراهم می‌سازد.»

خبرنگار : آویسا افتاده/ عکاس:نازنین زینب ابراهیمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار