مدیرعامل گروه «کودک آگاه، سرمایه فردا»:

طرح «خشکاله» برای حل مشکلات پسماند در مدارس در دستور کار است

مشهد(پانا)- مدیرعامل گروه «کودک آگاه، سرمایه فردا» گفت: در تلاش برای اجرای طرح «خشکاله» در مدارس با هدف مقابله با معضل شیرابه و مشکلات پسماند هستیم.

کد مطلب: ۱۶۲۵۱۳۰
لینک کوتاه کپی شد
 طرح «خشکاله»  برای حل مشکلات پسماند در مدارس در دستور کار است

زینب وجدانی در حاشیه کارگاه آموزشی محیط زیستی برای مراقبین سلامت ناحیه هفت مشهد در گفت و گو با پانا گفت: «یکی از موضوعات اصلی ما، آگاهی‌بخشی درباره شیرابه و اثرات آن بر محیط زیست است. در تلاش هستیم طرحی با عنوان «خشکاله» را در مدارس اجرا کنیم.»

وی افزود: «در این طرح دانش‌آموزان یاد می‌گیرند پوست میوه و سبزیجات را خشک کنند و خانواده‌ها را هم در این مسیر همراه سازند تا بتوانیم با این کار با معضل شیرابه و مشکلات پسماند مقابله کنیم.»

این کنشگر محیط زیست اظهار کرد: «ما در گروه «کودک آگاه، سرمایه فردا» تلاش می‌کنیم تا کودکان، معلمان و خانواده‌ها را نسبت به مسائل محیط‌زیستی آگاه کنیم. امروز به‌طور ویژه بر آموزش معلمان تمرکز داریم و این برنامه با حمایت اداره‌کل محیط زیست برگزار می‌شود.»

گفتنی است این کارگاه با هدف ترویج فرهنگ زیست‌محیطی و ارتقای دانش مراقبین سلامت درباره آموزش‌های پایدار در حوزه کودکان برگزار شد و محور اصلی آن برنامه های مقابله با آلودگی‌های ناشی از شیرابه و معرفی طرح «خشکاله» برای کاهش پسماند در مدارس بود.

خبرنگار : مهرسا سرگلزایی، رویا یعقوبی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار