مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو مشهد:

هنر، چشمه زاینده تربیت و آموزش در ناحیه دو مشهد است

مشهد(پانا) - مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو مشهد بر نقش هنر و فرهنگ در پرورش دانش‌آموزان تاکید کرد و گفت: بزرگداشت شاعرانی چون حافظ، فرصتی ارزشمند برای توسعه فرهنگ شعر و شاعری در جامعه است.

کد مطلب: ۱۶۲۲۵۰۲
لینک کوتاه کپی شد
هنر، چشمه زاینده تربیت و آموزش در ناحیه دو مشهد است

حبیب صادقی در حاشیه آیین «شبِ فَر و هنر» در گفت‌وگو با  پانا، هنر را «چشمه زاینده تربیت و آموزش» خواند و بر اهمیت ترویج آن در میان نسل جوان تاکید کرد.

صادقی اظهار داشت: «ما در مسیر آموزش و پرورش تلاش می‌کنیم با بهترین و هنرمندانه‌ترین بیان‌ها، تربیت و آموزش را در جامعه گسترش دهیم؛ برگزاری برنامه‌های فاخر فرهنگی، شب شعرها و برنامه‌های متنوع، فرصتی است تا هنر به دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان شناسانده شود.»

او ادامه داد: «امشب، به یاد حافظ و در بزرگداشت شبی با حافظ بر آن شدیم تا جلسه‌ای فاخر با حضور شاعران، هنرمندان و معلمان عزیز داشته باشیم. بی‌شک چنین بزرگداشت‌ها و یادبودها برای توسعه فرهنگ شعر و شاعری بسیار موثر خواهد بود.»

خبرنگار : مهدی بیات / دانش آموز خبرنگار پانا: رضا عبدالهی - سید رضا موسوی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار