مشاور دبیرستان دخترانه فرزانگان:

کارگاه عزت نفس در دبیرستان فرزانگان خواف برگزار شد

خواف(پانا)- مشاور دبیرستان دخترانه فرزانگان اظهار کرد:به مناسبت هفته بهداشت و سلامت روان،ما کارگاهی را با موضوع تقویت عزت نفس به" نام پیله ات را بگشا،تو به اندازه پروانه شدن زیبایی" برگزار کردیم.

کد مطلب: ۱۶۲۲۴۹۶
لینک کوتاه کپی شد
کارگاه عزت نفس در دبیرستان فرزانگان خواف برگزار شد

سحر اله بیگی در مصاحبه با پانا گفت:« این کارگاه در هشت گام برگزار شد. در گام اول ما کاربرگ ارزش‌های من را کامل کردیم.در گام دوم ما از دیوار ارزش‌ها که بر اساس پنج نیاز اساسی تشکیل شده بود دیدن کردیم.در گام سوم ما کاربرگ ترس‌هایت را پاک کن و هدف هایت را بنویس را تکمیل و مهم ترین اهداف خود را بر روی سیبل هدف گذاری نصب کردیم.»

وی افزود:« در گام چهارم ما قسمت مهربانی‌های یواشکی را داشتیم که هر کدام از بچه‌ها یک کار خوب را انجام می‌دادند. در گام پنجم از بچه‌ها درخواست شد تا بهترین تعریف و تحسینی را که تا به حال از خود شنیده‌اند بر روی کاغذ بنویسند و در جام تحسین‌ها و تکریم‌ها قرار دهند.»

اله بیگی در ادامه گفت:« در گام ششم از دانش‌آموزان خواسته شد تا آنچه را که باعث حل شدن یکی از مشکلات زندگی‌شان شده است را بنویسند. در گام هفتم کتاب‌های متناسب با سن دانش‌آموزان با موضوع عزت نفس به آن‌ها معرفی شد و   در گام هشتم به بچه‌ها برگه‌های بازخورد و خود ارزیابی ارائه شد تا آنها را تکمیل کنند. در پایان نمایشگاهی از آثار بچه‌ها با وسایل بازیافتی به نمایش گذاشته شد.»

نویسنده : ریحانه رحیمی دیبا مشروط خبرنگار : دیبا مشروط ریحانه رحیمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار