دانش آموزان دبستان سمیه کلاس سوم با هم عکس یادگاری گرفتند
کاشمر ( پانا) -دانش اموزان دبستان سمیه بهترین لحظات حضور در مدرسه را ثبت و ضبط نمودند.

اولین روز صبح مهر امسال است و بوی چای دم کرده و نان سنگگ تازه به مشامم میرسد من زیر پتویم داز کشیده بودم که نوای ناز مادرم که مرا صدا میزند به گوش میرسد دخترک پرمهرم ،روز اول مهرت مبارک .از جا برخواستم و سر و صورت و موهایم را مرتب نمودم وفرمم را با شوق فراوان پوشیدم .مادرم با عشق لقمه ای از مهر و محبت برای تغذیه ام پیچید وای چه عطری دارد این کتلت صبحگاهی ،به سمت مدرسه به راه افتادیم در راه با خودم فکر میکردم امسال کدام کلاس هستم آیا دوستان پارسالم با من هستند.در این افکار بودم که سلطان قلبم پدرم گفت دخترم بفرمایید رسیدیم.
وارد مدرسه که شدیم هیاهو و هیجان بسیاری بر پا بود یکی میخندید ،یکی با تعجب از تغییرات جدید مدرسه میگفت ،گروهی از بچه ها با هم نشسته بودندو حرف میزدند که ناگهان برق از چشمانم پرید آنجا سوگند و چند تا از دوستانم را از دور دیدم با سرعت برق خودم را به آنها رساندم و همگی یکدیگر را در آغوش گرفتیم وای چه حس خوب و زیبایی دوستت را بعد از چند ماه ببینی.
در همین حین شعر همشاگردی سلام از بلند گوی مدرسه پخش شد .شر حال زیبای ماست .وای چقدر خوشحالم که یکی یکی همدیگر را پیدا کردیم و دوباره حلقه دوستیمان پررنگ تر از پارسال است .
حالا نوبت کلاس بندی بود همه با بچه های پارسال به پایه بالاتر رفتیم آنجا مسرت بخش ترین خبر سال را به من دادند .وارد کلاس شدیم وای کلاس جدید چقدر زیباست .طرح جدید ،رنگ جدید ،کتاب جدید،معلم جدید همه و همه هدیه های خداوندی هستند که شامل حالم شده .
خدایا باز هم از این همه نعمت شکرت
همکلاسی های من: نازنین زینب بذرافشان، سوگندصفرنژاد ،نفیسه عیاسی ،حنانه بهروز ، یسنا خزاعی ،هستی سلیمانی ، باران مهران زاده ،و دو قلو های ناز کلاسمون هلیاوپریاهنرمند، طناز جعفر زاده آتناعربی ،حانیه شجاعی، دلارام هادی و دنیا شرافتی
ارسال دیدگاه