معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی:

امنیت بدون مردمی‌سازی و راهبرد‌های اجتماعی پایدار نمی‌ماند

مشهد(پانا) - معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: مردمی‌سازی امنیت و استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی، کلید حل بخش بزرگی از چالش‌های امنیتی است.

کد مطلب: ۱۶۰۷۶۲۸
لینک کوتاه کپی شد
امنیت بدون مردمی‌سازی و راهبرد‌های اجتماعی پایدار نمی‌ماند

اولین همایش ملی امنیت و توسعه پایدار مناطق کویری کشور صبح امروز در استانداری خراسان رضوی آغاز به کار کرد.

این همایش با حضور غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی، امیرالله شمقدری معاون امنیتی و انتظامی استانداری و دبیر شورای تأمین استان، استانداران و معاونان امنیتی و انتظامی ۱۰ استان کویری کشور، فرمانداران و کارشناسان حوزه امنیتی و انتظامی و همچنین نمایندگانی از ستاد کل نیروهای مسلح و دستگاه‌های امنیتی و انتظامی از تهران برگزار شد.

امیرالله شمقدری، این نشست را نقطه عطفی در تعاملات امنیتی استان‌های کویری دانست و گفت: در طول سه دهه خدمت در استانداری خراسان رضوی کمتر سابقه داشته که چنین گردهمایی گسترده‌ای با حضور استان‌های کویری کشور برگزار شود و این امر نشان‌دهنده توجه ویژه به امنیت و توسعه پایدار در مناطق کویری است.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی با اشاره به دستاوردهای سفر میدانی اخیر مدیران کل امنیتی و انتظامی به مناطق کویری استان اظهار کرد: در این مأموریت که طی یک‌ونیم روز انجام شد، بیش از ۸۰۰ کیلومتر مسیر طی شد و فرصتی مناسب برای بررسی میدانی ظرفیت‌ها و چالش‌های امنیتی ایجاد گردید.

شمقدری با بیان اینکه یکی از برکات مهم دفاع مقدس، انسجام و وحدت ملی بود، افزود: امروز نیز همان روحیه همدلی و وفاق در شورای تأمین استان مشهود است و این همایش می‌تواند زمینه‌ساز انسجام بیشتر میان استان‌های کویری در حوزه امنیت و توسعه باشد.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی، مردمی‌سازی امنیت، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی، دیپلماسی امنیتی و اقتصادی، ساماندهی اتباع خارجی، و رویکرد اجتماعی در حل مسائل امنیتی را از محورهای اصلی شورای تأمین استان برشمرد و تأکید کرد: تجربه ما نشان داده است که بخش بزرگی از مسائل امنیتی با رویکرد اجتماعی و استفاده از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان قابل حل است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد نتایج این همایش به شکل‌گیری جریان مستمر همکاری‌های امنیتی و اقتصادی در مناطق کویری کشور منجر شود.

خبرنگار : محدثه رمضانی - نیایش حاجیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار