معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی خبر داد؛

رشد چشمگیر طرح «گام‌های عاشقی» در خراسان رضوی

۵۱ آموزشگاه میزبان زائران پیاده امام رضا(ع)

مشهد(پانا)- معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش خراسان رضوی گفت: طرح «گام‌های عاشقی» که الگوبرداری‌شده از پیاده‌روی اربعین است، امسال با مشارکت ۵۱ آموزشگاه، بیش از هزار دانش‌آموز و ۵۰۰ فرهنگی در مسیر زائران پیاده امام رضا(ع) اجرا می‌شود.

کد مطلب: ۱۵۹۹۴۸۷
لینک کوتاه کپی شد
رشد چشمگیر طرح «گام‌های عاشقی» در خراسان رضوی

به گزارش خبرنگار پانا، علی سعیدی در آیین افتتاحیه طرح «گام‌های عاشقی» ضمن تسلیت ایام شهادت امام رضا(ع) اظهار کرد:« این طرح از سال ۱۳۹۵ آغاز شده و هر ساله جمعی از دانش‌آموزان و فرهنگیان عاشق اهل بیت(ع) با ارائه خدمات به زائران پیاده امام رضا(ع) در مسیر مشهد مقدس، جلوه‌ای از خدمت و عشق را رقم می‌زنند.»

وی با اشاره به افزایش گسترده مشارکت مدارس نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: «سال گذشته حدود ۳۰ آموزشگاه در این طرح فعال بودند، اما امسال ۵۱ آموزشگاه خدمات‌رسانی می‌کنند که نشان‌دهنده رشد چشمگیر و امیدبخش این حرکت است.»

سعیدی ادامه داد: «بیش از هزار دانش‌آموز و ۵۰۰ همکار فرهنگی در قالب این طرح به‌عنوان خادم‌الرضا به زائران خدمت می‌کنند. هدف اصلی ما علاوه بر خدمت‌رسانی، تربیت اعتقادی، اخلاقی و مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان است تا در کنار عشق به امام رضا(ع)، روحیه مشارکت‌جویی و خدمت به مردم را تجربه کنند.»

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش خراسان رضوی تأکید کرد: «قدر این فرصت نورانی را باید دانست، چراکه این خدمتگزاری، سرمایه‌ای معنوی برای دانش‌آموزان و فرهنگیان است که می‌تواند در زندگی فردی و اجتماعی آنان ماندگار شود.»

خبرنگار : سید سبحان نعمتی عکاس : مهدی بیات

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار