وزیر آموزش و پرورش :

شهدا الگوی نسل امروز هستند

مشهد (پانا) - وزیر آموزش و پرورش بیان کرد : هیچ ارزش و فضیلتی بالاتر از شهادت در قرآن تعریف نشده و مفاهیم جهاد و ایثار دارای تعابیر بی‌نظیری در آیات و روایات اسلامی هستند.

کد مطلب: ۱۵۹۳۶۱۳
لینک کوتاه کپی شد
شهدا الگوی نسل امروز هستند

علیرضا کاظمی در مراسم چهلمین روز شهادت شهید محمد کاظمی با اشاره به مقام والای شهادت و اهمیت فرهنگ ایثار در جامعه اسلامی گفت: خداوند در قرآن، آینده روشن و پاداشی عظیم را برای مجاهدان و شهیدان وعده داده است و زندگی این عزیزان، چه پیش از شهادت و چه پس از آن، سرشار از آموزه‌های معنوی و الگوساز برای همه اقشار جامعه است.
وی بیان کرد : شهدا محصول تربیت ناب خانواده‌های پاک‌دست و مردمی هستند که با ایمان و عشق به اسلام و ایران، فرزندان خود را در مسیر حق تربیت کردند.
کاظمی تأکید کرد: باید به پدران و مادران شهدا، همسران و فرزندان پرافتخار این عزیزان تبریک گفت، چرا که این افتخار بزرگ نتیجه زحمات، تربیت صحیح و لقمه حلال آنان است.
کاظمی در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی‌های فردی و سبک زندگی شهید کاظمی اشاره کرد و گفت: شهید کاظمی نمونه عالی ساده‌زیستی و خدمت صادقانه بود، از تجمل، مقام و دیده شدن در انظار پرهیز می‌کرد و همیشه افتخار می‌کرد که یک سرباز گمنام در خدمت انقلاب واسلام است.
وی ادامه داد: زندگی این شهید بزرگوار سرشار از اخلاص و شبانه‌روزی و بی‌ادعا مشغول به خدمت بودند، حساسیت بسیاری نسبت به بیت‌المال داشتند و همیشه می‌گفتند مردم به رفتار و کردار ما چشم دوخته‌اند. او حتی در رفت‌وآمدهای روزانه خود از اتومبیل ساده و شخصی استفاده می‌کردند و در کوچک‌ترین مسائل زندگی حتی امور خانه همیشه الگوی عمل و اخلاق بودند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان خاطراتی از شهید کاظمی افزود: بسیاری از ما از نزدیک شاهد ساده‌زیستی و سخت‌کوشی او بوده‌ایم و کمتر کسی او را با عنوان فرمانده یا سردار شناخته است. شهید کاظمی خود را همواره یک خدمتگزار دانسته و تحمل هر سختی و رنجی را برای خدمت به مردم و آرمان‌های انقلاب پذیرفته بود.
وی با بیان اینکه شهدا برای ما الگوی واقعی انسان موفق و ره‌یافته‌اند تصریح کرد: بسیاری از شهدا، مانند شهید کاظمی، سال‌ها دور از خانواده و عزیزان خود بودند و همه توان و عمر خود را وقف خدمت صادقانه کردند. ایشان هیچ‌گاه برای مسئولیت و موقعیت، خود را مطرح نکرد و حتی در حساس‌ترین شرایط امنیتی هم با جان و دل ایستاد تا امنیت کشور و مردم حفظ شود.
کاظمی در ادامه گفت: امروز باید تلاش کنیم فرهنگ و راه شهدا را در میان جوانان و دانش‌آموزان زنده نگه داریم و این فرهنگ بالاترین سرمایه اجتماعی کشور در تقابل با دشمنان و بدخواهان است.
وی افزود: اگر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه جاری باشد، هیچ تهدید و دشمنی نمی‌تواند ملت ما را از مسیر پیشرفت و عزت منحرف کند.
در پایان وزیر آموزش و پرورش ضمن تشکر از خانواده شهدا و حضار، آرزوی سلامتی و موفقیت برای بازماندگان شهدا و ادامه‌ دهندگان راه ایشان نمود و تأکید کرد: زنده نگه داشتن نام و یاد شهیدان و ترویج فرهنگ ایثار، وظیفه همگان است و کوتاهی در این مسیر، جبران‌ناپذیر خواهد بود.

خبرنگار : مبینا زمانیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار