سخنگوی مجمع نمایندگان مجلس خراسان‌رضوی:

اعتماد متقابل مردم و حاکمیت مهم‌ترین پشتوانه عبور از بحران‌ها است

مشهد(پانا)- سخنگوی مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان خراسان رضوی با اشاره به همبستگی ملی در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر، تأکید کرد: هرگاه مردم و حاکمیت به یکدیگر اعتماد کرده‌اند، کشور از آزمون‌های دشوار سربلند بیرون آمده است و پرهیز از نگاه رقابتی دولت با بخش خصوصی و میدان دادن به مردم در تصمیم‌سازی‌ها از جمله اولویت در انجام امور است.

کد مطلب: ۱۵۸۷۲۸۴
لینک کوتاه کپی شد
اعتماد متقابل مردم و حاکمیت مهم‌ترین پشتوانه عبور از بحران‌ها است

حسنعلی اخلاقی‌امیری، در گفت‌وگو با خبرنگار پانا، با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره لزوم باور به مردم، بر اهمیت اعتماد متقابل مردم و نظام در عبور از بحران‌ها تأکید کرد و گفت: «هر زمان که این اعتماد دوسویه شکل گرفته، جامعه توانسته از چالش‌های بزرگ عبور کند؛ نمونه‌های روشن آن را در دوران دفاع مقدس، مدیریت کرونا و در جدیدترین نمونه، در جریان جنگ ۱۲ روزه شاهد بوده‌ایم. مردم ایران همیشه با درک بالا و فداکاری، از کشور و نظام صیانت کرده‌اند.»

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پشتوانه اصلی جمهوری اسلامی، سرمایه اجتماعی و مردمی آن است، اظهار کرد: «هر زمان به مردم اعتماد شد و آن‌ها در کنار نظام قرار گرفتند، کشور با اقتدار از بحران‌ها عبور کرد. این جنگ ۱۲ روزه باید هشداری باشد برای کسانی که پیش‌تر مردم را نادیده می‌گرفتند. باور به مردم، باید در دستور کار مدیریت کشور و سه قوه قرار گیرد.»

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین با اشاره به نقش مردم در حل مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور گفت: «دولت باید بپذیرد که رقیب بخش خصوصی نیست و در عوض، باید از ظرفیت مردم بهره بگیرد. اگر میدان را به مردم بدهیم، آن‌ها خود بهترین متولی برای حل مشکلات هستند. چه در حوزه آسیب‌های اجتماعی و چه در سایر حوزه‌ها، مردم توان ورود و مدیریت دارند.»

اخلاقی امیری همچنین با اشاره به اهمیت مشارکت عمومی در حکمرانی افزود: «مردم باید در فرآیندهای تصمیم‌سازی و اجرای قوانین حضور داشته باشند. این حضور صرفاً به پای صندوق‌های رأی محدود نمی‌شود، بلکه در اداره کشور نیز باید صدای مردم شنیده شود.»

سخنگوی مجمع نمایندگان مجلس استان خراسان رضوی در ادامه با اشاره به تعبیر «هسته سخت ۹۰ میلیونی» که از سوی رئیس‌جمهور مطرح شده بود، آن را تعبیر دقیقی دانست و گفت: «در جریان جنگ اخیر، یکی از الطاف الهی این بود که تمام اقشار و گروه‌ها با همدلی، پشت رهبری و نظام ایستادند و از نیروهای مسلح حمایت کردند. ما هم به عنوان نمایندگان مردم، بر همین تعبیر باور داریم.»

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین نسبت به تفرقه‌افکنی هشدار داد و اظهار کرد: «هر جریان یا فردی که با تریبون در اختیار خود به دنبال اختلاف‌افکنی میان مردم باشد، در حقیقت به کشور و آرمان‌های انقلاب اسلامی خیانت کرده است. انسجام ملی، خط قرمز ماست.»

او با اشاره به نقش رسانه‌ها در تقویت مشارکت مردم گفت: «رسانه‌ها می‌توانند با بیان واقعیات و شنیدن صدای مردم، مسئولان را متوجه این سرمایه عظیم مردمی کنند. امروز باید همه کمک کنند تا این حس همدلی تقویت شود.»

اخلاقی‌امیری در پایان با انتقاد از عدم شفافیت برخی نهادها در ارتباط با مردم تصریح کرد: «متأسفانه هنوز بخشی از اخبار کشور را باید از رسانه‌های بیگانه بشنویم، در حالی که مردم خود صاحب این کشور هستند و باید محرم دانسته شوند. اگر قرار است مشکلات حل شود، راه آن چیزی جز باور به مردم و میدان دادن به آن‌ها نیست.»

خبرنگار : محدثه رمضانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار