استاندار خراسان رضوی:

مجموعه مدیریتی خراسان رضوی برای ساخت ۷۰۵ مدرسه تا پایان امسال گام بلندی برداشته است

مشهد (پانا) - استاندار خراسان رضوی از برنامه‌ریزی برای ساخت ۷۰۵ مدرسه در استان خبر داد و بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی و هماهنگی بین‌دستگاهی تا پایان سال ۱۴۰۴ تاکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۷۴۸۳۱
لینک کوتاه کپی شد
مجموعه مدیریتی خراسان رضوی برای ساخت ۷۰۵ مدرسه تا پایان امسال گام بلندی برداشته است

غلامحسین مظفری در حاشیه نشست مشترک اعضای شورا و روسای ادارات آموزش و پرورش خراسان رضوی در جمع خبرنگاران گفت: با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نقش نظارتی شورای آموزش و پرورش، برنامه‌ریزی برای احداث ۷۰۵ مدرسه در استان انجام شده و بنا است تا پایان سال ۱۴۰۴ به سرانجام برسد.

وی از برگزاری ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان خبر داد و افزود: این جلسات به منظور هماهنگی بین دستگاه‌ها و تسهیل روند اجرایی پروژه‌های آموزشی تشکیل می‌شوند و مشارکت مردم را یکی از کلیدی‌ترین عوامل موفقیت این طرح می‌دانیم.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اهمیت کیفیت‌بخشی به آموزش ادامه داد: در کنار توسعه فضاهای فیزیکی باید به ارتقای محتوای آموزشی نیز توجه ویژه شود.

مظفری بیان کرد: شورای آموزش و پرورش با هماهنگی بین بخشی، حرکت رو به جلو را در حوزه آموزش ممکن می‌سازد.

وی با بیان اینکه امیدواریم این پروژه‌ها به‌موقع به نتیجه برسد، خاطرنشان کرد: این اقدام، گامی مهم در راستای توسعه عدالت آموزشی و بهبود شرایط تحصیل دانش‌آموزان است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار