معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی:

جشن نیکوکاری فرصتی برای مسئولیت‌پذیری و همدلی دانش‌آموزان است

مشهد (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان گفت: یکی از وظایف نظام تعلیم و تربیت، جامعه‌پذیر کردن دانش‌آموزان است. مهم‌ترین عنصر این فرایند، مسئولیت‌خواهی، مسئولیت‌جویی و مسئولیت‌پذیری است که باید از تمامی فرصت‌ها برای تقویت آن بهره برد.

کد مطلب: ۱۵۵۰۶۲۸
لینک کوتاه کپی شد
جشن نیکوکاری فرصتی برای مسئولیت‌پذیری و همدلی دانش‌آموزان است

علی سعیدی در مراسم جشن نیکوکاری "عید همدلی" در دبستان امام حسن(ع) ناحیه ۲ مشهد با اشاره به جایگاه جشن نیکوکاری در تربیت اجتماعی افزود: این رویداد را یک فرصت تربیتی ارزشمند می‌دانیم که دانش‌آموزان از طریق آن، مسئولیت خود را در قبال همنوعانشان درک کرده و به عمل در می‌آورند. این جشن، همزمان با ماه مبارک رمضان که ماه دلبستگی به خوبی‌ها و دل کندن از بدی‌هاست، بر اهمیت نوع‌دوستی و کمک به دیگران تأکید دارد.

سعیدی همچنین به چهار وظیفه اصلی آموزش و پرورش در قبال دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: مدرسه باید علاوه بر رشد دانشی و مهارتی، استعدادهای خاص دانش‌آموزان را پرورش دهد، نابرابری‌های اقتصادی و اجتماعی را کاهش دهد و شرایط جامعه‌پذیری آنان را فراهم کند. جشن نیکوکاری نمونه‌ای از برنامه‌هایی است که می‌تواند این اهداف را محقق کند.

وی در پایان با استناد به حدیثی از امام علی (ع) که می‌فرمایند: «دو دسته از انسان‌ها عاقبت‌به‌خیر می‌شوند؛ کسانی که پس از گناه، توبه کنند و کسانی که در کارهای نیک سبقت بگیرند.»، تأکید کرد: این جشن فرصتی است تا دانش‌آموزان مفهوم همدلی، بخشش و مسئولیت اجتماعی را در عمل تجربه کنند و باور نوع‌دوستی را در خود پرورش دهند.

خبرنگار : زهرا زراعت کار

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار