آینده‌سازان شهر در جایگاه شهرداران مدارس منطقه ۲ شهر تهران معرفی شدند

تهران (پانا) - احکام رسمی ۳۶ شهردار منتخب مدرسه از سوی شهردار منطقه ۲، مدیرکل آموزش شهروندی شهر تهران و مدیر سازمان دانش‌آموزی آموزش و پرورش منطقه ۲ تنفیذ شد.

کد مطلب: ۱۶۶۸۰۵۷
لینک کوتاه کپی شد

آیین تنفیذ احکام بیست و پنجمین دوره شهرداران مدارس منطقه۲ تهران با حضور شهردار منطقه، مدیرکل آموزش شهروندی شهرداری تهران، معاون آموزش‌وپرورش منطقه و جمعی از مدیران مدارس و مسئولان شهری برگزار شد.

به گزارش پانا، مهدی صالحی شهردار منطقه۲،  در این مراسم بر اهمیت مشارکت فعال دانش‌آموزان در تصمیم‌سازی‌های شهری و گسترش فرهنگ مسئولیت‌پذیری اجتماعی در میان نسل آینده تأکید کرد.

وی با اشاره به پیشینه موفق این طرح که بیش از دو دهه در مدارس تهران اجرا شده است، اظهار داشت: برنامه شهرداران مدارس یکی از عرصه‌های مهم برای تمرین مسئولیت‌پذیری، قانون‌مداری و یادگیری مهارت‌های اجتماعی است. ما باور داریم که شما دانش‌آموزان، مدیران آینده شهر هستید و باید از همین امروز با مفاهیم توسعه پایدار، مشارکت شهروندی و زیست شهری آشنا شوید.

صالحی ضمن قدردانی از همکاری آموزش‌وپرورش منطقه ۲ ، افزود: هدف از اجرای این طرح، پرورش نگاهی شهروندمدار در دانش‌آموزان و تقویت احساس تعلق به شهر است. شهرداران مدارس به نوعی سفیر فرهنگ شهروندی در محیط‌های آموزشی محسوب می‌شوند و می‌توانند رفتارهای صحیح اجتماعی را الگوسازی کنند.وی در ادامه به اجرای طرح من شهردارم اشاره کرد وگفت: شهرداران مدارس نیز در چهارمین دوره مشارکت خود را با اطلاع رسانی در مدارس ثابت کردند

در ادامه، احکام رسمی ۳۶ شهردار منتخب مدرسه از سوی شهردار منطقه و مدیرکل آموزش شهروندی تنفیذ شد.

خبرنگار : مسعود نوروزی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار