آناهیتا زاهدی‌فر استاد بین‌المللی شطرنج بانوان، قهرمان شد

تهران (پانا) - سی‌وپنجمین دوره مسابقات قهرمانی شطرنج بانوان کشور با هدف انتخابی تیم ملی، در حالی به پایان رسید که آناهیتا زاهدی‌فر استاد بین‌المللی بانوان، قهرمان این دوره از مسابقات شد.

کد مطلب: ۱۵۹۹۶۲۷
لینک کوتاه کپی شد
آناهیتا زاهدی‌فر استاد بین‌المللی شطرنج بانوان، قهرمان شد

سی‌وپنجمین دوره مسابقات قهرمانی شطرنج بانوان کشور با هدف انتخابی تیم ملی، از تاریخ ۲۴ تا ۳۰ مردادماه در فدراسیون شطرنج برگزار شد. در این رقابت‌ها ۱۰۳ شطرنج‌باز از ۲۲ استان کشور حضور داشتند و مسابقات در ۹ دور به روش سوئیسی پیگیری شد.

حلیمه عیوضی، داور بین‌المللی شطرنج، درباره سطح بازیکن‌های این رقابت‌ها در گفت‌وگو با پانا گفت: «در این دوره، استاد شطرنج‌های بزرگی حضور دارند و در صدر جدول، آناهیتا زاهدی‌فر استاد بین‌المللی بانوان قرار گرفته است، پس از او ستایش کریمی و پروا بهزاد نظیف بالاترین ریتینگ‌های این جدول را تشکیل داده اند.»

وی افزود:  «در پایان مجموع نه دور این رقابت‌ها استاد بین المللی بانوان آناهیتا زاهدی فر با ۸ امتیاز به عنوان ارزشمند شطرنج قهرمانی بانوان کشور دست یافت. استاد بین المللی بانوان میترا اصغرزاده با ۷/۵ امتیاز نایب قهرمان شد و سحر معصومی با ۷ امتیاز در جایگاه سوم قرار گرفت. سیده ملیحه احمدی با ۷ امتیاز در جایگاه چهارم و نفس نوری نژاد با ۶/۵ امتیاز در رده پنجم جای گرفت.» 

همچنین امیر افتخاری، مسئول کمیته مسابقات فدراسیون شطرنج، نفرات برتر این دوره از مسابقات به رقابت‌های آسیایی اعزام خواهند شد و تیم ملی بانوان ایران را تشکیل می‌دهند.

این مسابقات یکی از مهم‌ترین رویدادهای سالانه شطرنج ایران به شمار می‌رود و فرصتی برای کشف استعداد های جدید و تقویت شطرنج بانوان و جایگاه آنها را ایفا می‌کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار